https://www.creativecables.cz/13_bebulbs BB-E01

LED žárovka čirá Mini Globe G45 4W 470Lm E27 2700K - E01

BB-E01

Nový produkt

Dostupný

80,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Volba žárovky LED E01 znamená vkusné osvětlení vašeho okolí pomocí energeticky úsporné technologie. Tato LED žárovka ve tvaru minigule s čirým sklem poskytuje dokonalou záři pro hřejivou a příjemnou atmosféru.

Jaké jsou hlavní vlastnosti této žárovky?

Žárovka LED E01 má příkon 4 W a zaručuje jas 470 lumenů. Poskytuje také teplé osvětlení s teplotou 2700 K, které v každé místnosti vytvoří příjemnou a hřejivou atmosféru. Díky patici E27 je výrobek kompatibilní s většinou objímek, což vám umožní snadno vyměnit staré žárovky bez jakýchkoli komplikací.

Kde tyto žárovky použít?

Ať už osvětlujete obývací pokoj, ložnici nebo pracovnu, žárovka E01 LED čirá Mini Globe G45 dokonale doplní každý prostor. Přidejte do své stolní lampy nebo nočního stolku špetku inovace a vkusu s touto LED žárovkou, která je dokonalá díky svému kompaktnímu designu a čirému provedení. Kromě toho se můžete rozhodnout použít tyto žárovky také k vytvoření okouzlujících světelných řetězů.

Jakou technologii používá žárovka E01?

Tato žárovka využívá vlákna LED, která zaručují vyšší energetickou účinnost ve srovnání s tradičními žárovkami. Kromě toho má tato žárovka průměrnou životnost přes 15 000 hodin, takže se můžete dlouho těšit z jejího teplého a stálého světla.

Žárovka E01 LED čirá Mini Globe G45 4W 470Lm E27 2700K je dokonalou kombinací energetické účinnosti, atraktivního designu a výkonného osvětlení s dobrým poměrem ceny a výkonu.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Typ žárovky: LED
Tvar: mini koule
Závit: E27
Průměr: 45 mm
Délka: 80 mm
Napětí: 220/240 V
Výkon: 4 W
Energetická třída: E
Barva světla: 2700 K
Svítivost: 470 Lm
Stmívatelná: Nie

 
Parametry
RegulaceNestmívatelná
ZávitE27
Průměr45 Ø
Typ žárovkyLED
Barva světla2700°K
Napětí220V, 240V
Watt4W
Energetický třídaE
TvarGlóbus, Glóbus
Úhel osvětlení360°
Lumen470 Lm
Barva sklaPrůhledný
BrandBebulbs
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka