https://www.creativecables.cz/13_bebulbs BB-F05

LED dýmová magnetická žárovka Deco Line Globo G125 2,8W 90Lm E27 1800K - F05

BB-F05

Nový produkt

Dostupný

350,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Žárovka F05 je LED žárovka ve tvaru globe G125, která je zasazena do kouřového skla a vytváří příjemnou atmosféru. Jedinečnou vlastností tohoto výrobku je jediné svislé vlákno, které se táhne podél celé skleněné žárovky. Toto vlákno vytváří výrazné světelné vzory a na jedné straně se může částečně oddělit od struktury, čímž vytváří vizuální efekty.

Žárovka F05 LED Globe G125 se spotřebou energie 2,8 W a jasem 90 lumenů je ideální volbou pro vytvoření krásné atmosféry v jakémkoli prostoru. Díky standardní patici E27 je žárovka kompatibilní s celou řadou objímek. Teplá barva světla (1800 K) zaručuje sofistikovanou a zároveň příjemnou atmosféru a kouřové sklo vnáší do místnosti tajemnost a eleganci. Při vypnutém stavu působí sklo šedě a elegantně, po rozsvícení začíná kouzlo!

Jemně žárovkou zatřeste, aby se oddělilo vlákno připevněné k patici pomocí magnetu. Když se jemně otře o sklo, zažehne nádhernou světelnou show a pak se vrátí do původní polohy. Tato drobná funkce žárovku oživí a vytvoří úchvatný světelný zážitek při každém stisknutí vypínače.

F05: umělecké dílo, které přesahuje účel prostého světelného zdroje. Spojuje v sobě eleganci tvaru globe G125 a výjimečnou inovaci magnetického vlákna. Ideální volba jako dárek pro sebe nebo pro ostatní.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Typ žárovky: LED
Tvar: globe
Závit: E27
Průměr: 125 mm
Délka: 178 mm
Napětí: 220/240 V
Výkon: 2,8 W
Energetická třída: nevyžaduje se - dekorativní žárovka
Farba světla: 1800 K
Svítivost: 90 Lm
Stmívatelná: Nie

Věnujte prosím zvýšenou pozornost. Jedná se o žárovku, ne o hračku. Zacházejte s ní velmi opatrně a vyhněte se hrubému zacházení.

 
Parametry
RegulaceNestmívatelná
Watt2.8W
ZávitE27
Průměr125 Ø
Typ žárovkyLED
Napětí240V, 220V
TvarGlóbus
Úhel osvětlení360°
Lumen90 Lm
Barva světla1800°K
BrandBebulbs
Barva sklaDýmová
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nabídka