https://www.creativecables.cz/13_bebulbs BB-M04

LED žárovka Globe mléčná G95 4W 470Lm E27 2700K - M04

BB-M04

Nový produkt

Dostupný

165,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Elegantní, sofistikovaný design a bílé opálové sklo: úžasná žárovka, která zkrášlí každou místnost, ať už svítí, nebo ne. LED žárovka G95 Globe je všestranná a funkční, ideální volba pro ty, kteří hledají estetické řešení osvětlení bez kompromisů v oblasti energetické účinnosti.

Čím je žárovka M04 tak výjimečná?

Mléčná žárovka LED G95 M04 se spotřebou 4 W a jasem 470 lm je dokonalou volbou pro pohodovou atmosféru v komerčních i obytných prostorách. Kromě toho se tento výrobek může pochlubit také dobrým podáním barev, rovnoměrným rozložením světla a paticí E27, která je kompatibilní s většinou objímek na trhu.

Jaké světlo vydává tato žárovka?

Žárovka LED M04 vyzařuje světlo s barvou 2700 K, což je teplé osvětlení podobné tradičním žárovkám. Chodby, kancelářské prostory, ložnice... Ať už se jedná o jakýkoli prostor, tato žárovka jistě dokonale doplní své okolí teplým a uklidňujícím osvětlením.

V porovnání s čirým sklem poskytujesaténové sklo plynulé a rovnoměrné osvětlení, které pomáhá snižovat oslnění a snižuje namáhání očí.

Jaká technologie se používá v žárovkách M04?

Díky technologii LED vlákna zaručuje žárovka G95 LED mléčná Globe nižší spotřebu energie. V porovnání s tradičními žárovkami zaručují výrobky LED až 90% snížení spotřeby energie. Toto řešení zaručuje spolehlivé a kvalitní osvětlení, aniž by udělalo díru do vašich účtů za elektřinu.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Typ žárovky: LED
Tvar: globe
Závit: E27
Průměr: 95 mm
Délka: 140 mm
Napětí: 220/240 V
Výkon: 4 W
Energetická třída: E
Farba světla : 2700 K
Svítivost: 470 Lm
Stmívatelná: Nie

 
Parametry
RegulaceNestmívatelná
ZávitE27
Průměr95 Ø
Typ žárovkyLED
Barva světla2700°K
Napětí220V, 240V
Watt4W
Energetický třídaE
TvarGlóbus, Glóbus
Úhel osvětlení360°
Lumen470 Lm
Barva sklaMléčná
BrandBebulbs
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka