Filtry (26 Produkty)

Cena

210 Kč - 225 Kč

Náramek

na stránku
Zobrazeno 1 – 24 z 26 položek
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento ručně vyrobený náramek s matnou černou magnetickou sponou a kabelem RM19 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento ručně vyrobený náramek s matnou černou magnetickou sponou a kabelem RM08 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento ručně vyrobený náramek s matnou černou magnetickou sponou a kabelem RM09 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento ručně vyrobený náramek s matnou černou magnetickou sponou a kabelem RT94 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento ručně vyrobený náramek s matnou černou magnetickou sponou a kabelem RP04 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento ručně vyrobený náramek s matnou černou magnetickou sponou a kabelem RX09 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento ručně vyrobený náramek s matnou černou magnetickou sponou a kabelem RM22 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento ručně vyrobený náramek s matnou černou magnetickou sponou a kabelem RZ23 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento ručně vyrobený náramek s matnou černou magnetickou sponou a kabelem TM25 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento ručně vyrobený náramek s matnou černou magnetickou sponou a kabelem TM15 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento ručně vyrobený náramek s matnou černou magnetickou sponou a kabelem RM35 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento ručně vyrobený náramek s matnou černou magnetickou sponou a kabelem RM32 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 215,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento náramek s matnou stříbrnou magnetickou sponou a kabelem RN01 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 220,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento náramek s matnou stříbrnou magnetickou sponou a kabelem RS83 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 220,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento náramek s matnou stříbrnou magnetickou sponou a kabelem RS82 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 215,00 Kč Není skladem
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento náramek s matnou stříbrnou magnetickou sponou a kabelem RN06 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento náramek s matnou stříbrnou magnetickou sponou a kabelem TC63 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 210,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento náramek s matnou stříbrnou magnetickou sponou a kabelem TN02 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 215,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento náramek s matnou stříbrnou magnetickou sponou a kabelem RC30 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 215,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento náramek s matnou stříbrnou magnetickou sponou a kabelem RC53 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 215,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento náramek s matnou stříbrnou magnetickou sponou a kabelem RD71 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 215,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento náramek s matnou stříbrnou magnetickou sponou a kabelem RN04 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 215,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento náramek s matnou stříbrnou magnetickou sponou a kabelem RD53 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
  • 220,00 Kč Dostupný
    Naše kabely jsou natolik flexibilní a krásné, že je můžete dokonce nosit. Nezáleží na tom, jestli upřednostňujete tlusté, jemné, tmavé, pastelové, neutrální nebo zářivé barvy: u nás si určitě vyberete! Tento náramek s matnou stříbrnou magnetickou sponou a kabelem ERC37 nabízíme ve dvou velikostech (S-18cm a L-21cm), je skvělý nápad na dárek!
Zobrazeno 1 – 24 z 26 položek

Textilní kabely jsou nyní módním příslušenstvím: ručně vyrobené náramky, 100% vyrobené v Itálii. Noste, nebo darujte barvy Creative-Cables.

read more

Nabídka