https://www.creativecables.cz/13_bebulbs BB-F04

LED dymová magnetická žiarovka Deco Line Globo G95 2,2W 60Lm E27 1800K - F04

BB-F04

Nový produkt

Dostupný

275,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Designová žárovka, která kombinuje klasický tvar žárovky G95 s jedním vertikálním vláknem, které se táhne po celé délce žárovky a vytváří výrazné světelné vzory. Toto magnetické vlákno lze od konstrukce částečně oddělit a vytvořit tak jedinečné vizuální efekty.

Skutečný designový prvek, světlo LED G95 F04, spotřebovává 2,2 W a zároveň vyzařuje jas 60 lumenů, čímž vytváří teplou a příjemnou atmosféru v každé místnosti. Díky standardní patici E27 lze žárovku snadno přizpůsobit různým svítidlům a barva světla (1800 K) rovněž zajišťuje dokonalé prostředí pro relaxaci a odpočinek. A konečně, kouřové sklo přináší nádech jemné sofistikovanosti.

Žárovka je k základně připevněna magnetem a lze ji odpojit jemným zatřesením. Když ladně dopadne na sklo, spustí nepřetržitou přehlídku různých tvarů, než se vrátí do výchozího bodu. Tato jednoduchá funkce žárovku oživuje a nabízí poutavý světelný zážitek při každém zapnutí.

Žárovka F04 je mnohem víc než jen obyčejný zdroj světla, spojuje v sobě jemnou eleganci kulového tvaru G95 s mimořádnou inovací magnetického vlákna. Pokud chcete do svého domácího osvětlení vnést pořádnou dávku designu, kreativity a zábavy nebo pokud hledáte výjimečný dárek, je pro vás tato žárovka ideální volbou.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Typ žárovky: LED
Tvar: globe
Závit: E27
Průměr: 95 mm
Délka: 140 mm
Napětí: 220/240 V
Výkon: 2,2 W
Energetická třída: nevyžaduje se - dekorativní žárovka
Farba světla: 1800 K
Svítivost: 60 Lm
Stmívatelná: Nie

Věnujte prosím zvýšenou pozornost. Jedná se o žárovku, ne o hračku. Zacházejte s ní velmi opatrně a vyhněte se hrubému zacházení.

 
Parametry
RegulaceNestmívatelná
Watt2.2W
ZávitE27
Průměr95 Ø
Typ žárovkyLED
Napětí240V, 220V
TvarGlóbus
Úhel osvětlení360°
Lumen60 Lm
Barva světla1800°K
BrandBebulbs
Barva sklaDýmová
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nabídka