https://www.creativecables.cz/13_bebulbs BB-N03

LED žárovka čirá Globe G95 7W 806Lm E27 3500K stmívatelná - N03

BB-N03

Nový produkt

Dostupný

195,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Žárovka LED N03 je ideálním řešením pro ty, kteří chtějí svým prostorám dodat designové světlo s přirozeně bílým odstínem. Klasický styl a moderní technologie se spojují ve výrobku, který nabízí vynikající poměr ceny a výkonu.

Jaké jsou vlastnosti této žárovky?

Žárovka N03 s výkonem 7 W produkuje jas 806 lumenů a vyzařuje světlo o teplotě 3500 K, takže poskytuje dokonalé bílé přirozené osvětlení, které nemění barvy a nenamáhá oči. Díky patici E27 je navíc kompatibilní s většinou standardních objímek, což zjednodušuje instalaci a výměnu. Žárovka N03 je také stmívatelná, což vám umožní nastavit intenzitu světla podle příležitosti nebo jasu v místnosti.

Kde lze tyto žárovky použít?

Žárovka N03 G95 ve tvaru koule připomíná nadčasový styl, který dodá šarm a osobitost každému prostoru. Tato průhledná skleněná žárovka, která je ideální pro osvětlení obývacích pokojů a ložnic, ale i restaurací nebo komerčních zařízení, promění atmosféru každého prostředí svým obklopujícím světlem a retro vzhledem.

Jakou technologii používá žárovka N03?

Díky technologii LED žárovek nabízí tato žárovka výraznou úsporu energie ve srovnání s tradičními žárovkami. Kromě toho má žárovka N03 životnost více než 15 000 hodin, takže si její přirozené a příjemné bílé osvětlení můžete užívat po dlouhou dobu.

Nechte se unést vintage elegancí a moderním osvětlením žárovky N03 Transparent Globe G95 7W 806Lm E27 3500K. Vytvořte útulné a podmanivé prostředí v jakémkoli prostoru s žárovkou, která nabízí vynikající poměr ceny a výkonu.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Typ žárovky: LED
Tvar: Globe
Závit: E27
Průměr: 95 mm
Délka: 140 mm
Napětí: 220/240 V
Výkon: 7 W
Energetická třída: E
Farba světla: 3500 K
Svítivost: 806 Lm
Stmívatelná: Áno

Naše stmívatelné žárovky s přímým vláknem jsou kompatibilní se všemi technologiemi stmívačů EDGE.

Při výběru stmívače: kromě maximálního výkonu zátěže je třeba vzít v úvahu také minimální požadovaný výkon. Pokud je výkon stmívače nižší než minimální stanovený výkon, může dojít k blikání a/nebo poškození zátěže.

 
Parametry
RegulaceStmívatelná
ZávitE27
Průměr95 Ø
Typ žárovkyLED
Barva světla3500°K
Napětí220V, 240V
Watt7W
Energetický třídaE
TvarGlóbus, Glóbus
Úhel osvětlení360°
Lumen806 Lm
Barva sklaPrůhledný
BrandBebulbs
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka