https://www.creativecables.cz/13_bebulbs BB-P06

LED žárovka s porcelánovým efektem CRI 95 A60 7W 640Lm E27 2700K Stmívatelná - P06

BB-P06

Nový produkt

Dostupný

285,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Tato LED žárovka s paticí E27, tvaru kapky A60, skleněný povrch s porcelánovým efektem, 7 W, 2700 K, stmívatelná, je vysoce kvalitní výrobek, který nabízí teplé a příjemné osvětlení ideální pro osvětlení domácích prostor, jako jsou obývací pokoje, kuchyně a ložnice, a komerčních nebo kancelářských prostor.

Jaké jsou vlastnosti této žárovky?

Žárovka P06 mávysoký index podání barev s hodnotou 95. To znamená, že žárovka přesně reprodukuje barvy, takže je ideální volbou pro instalace, které vyžadují přesné podání barev, jako jsou interiéry nebo displeje výrobků v obchodech a showroomech. Díky standardní patici E27 je navíc kompatibilní s většinou objímek.

Povrchová úprava žárovky P06

Porcelánový efekta skleněný povrch vytvářírovnoměrné osvětlenía dodává této žárovce a jakémukoli prostředí, ve kterém je instalována, styl, sofistikovanost a eleganci. Díky neprůhlednému bílému sklu je také dokonale kompatibilní snástěnná a stropní svítidla alebo závěsná svítidla.

Jedná se o úspornou žárovku?

Tato žárovka spotřebovává pouze 7 wattů energie a nabízí tak výraznou úsporua snížení nákladů na energii.Kromě toho se P06 může pochlubit dlouhou a odolnou životností přesahující 15 000 hodin provozu, což snižuje nutnost časté výměny žárovek.

Barvy žárovek a úrovně jasu.

Žárovka LED P06 má barevnou teplotu 2700 K, čímž vytváří měkké a příjemné osvětleníjak relaxovat a odpočívat po dlouhém dni.Funkce stmívání umožňuje nastavit intenzitu světla podle vašeho vkusu a potřeb. Díky této funkci je žárovka obzvláště užitečná v prostorách, jako jsou ložnice nebo obývací pokoje, kde může měkké osvětlení přispět k intimnější a příjemnější atmosféře.

Jaký tvar má tato žárovka?

Model P06 má klasický tvar kapky A60 který se dokonale přizpůsobí jakémukoli nábytku a dekoraci.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Typ žárovky: LED
Tvar: kvapka
Závit: E27
Průměr: 60 mm
Délka: 108 mm
Napětí: 220/240V
Výkon: 7W
Energetická třída: F
Farba světla: 2700 K
Svítivost: 640 Lm
Stmívatelná: Áno

Naše stmívatelné žárovky s rovným vláknem fungují se všemi stmívači EDGE.

Při výběru stmívače: kromě maximální spotřeby energie uživatele je třeba vzít v úvahu také minimální spotřebu energie. Pokud je regulovaný výkon nižší než minimální stanovený výkon, může u uživatele dojít k blikání a/nebo poškození.

 
Parametry
RegulaceStmívatelná
ZávitE27
Průměr60 Ø
Typ žárovkyLED
Barva světla2700°K
Napětí220V, 240V
Watt7W
Energetický třídaF
TvarKapka, Kapka
Úhel osvětlení360°
Lumen640 Lm
Barva sklaPorcelánový
BrandBebulbs
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka