https://www.creativecables.cz/13_bebulbs BB-M01

LED žárovka Mini Globe mléčná G45 4W 470Lm E27 2700K - M01

BB-M01

Nový produkt

Dostupný

90,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Menší velikost, větší charakter: žárovka G45 LED mléčná mini Globe vyzařuje teplé, intenzivní světlo v každé místnosti. Opálové sklo navíc zajišťuje příjemnou atmosféru kdekoli.

Jaké jsou hlavní vlastnosti této žárovky?

Žárovka LED G45 M01 mléčná mini Globe byla navržena tak, aby zaručovala dobré podání barev a rovnoměrné rozložení světla. Díky spotřebě 4 W, která zaručuje jas 470 lm, budete mít krásné osvětlení v jakémkoli kontextu, a to jak v domácnosti, tak v komerčních prostorách. Díky patici E27 je také kompatibilní s většinou standardních objímek.

Jaké světlo vydává tato žárovka?

Barva světla 2700K vyzařovaná žárovkou M01 zaručuje příjemnou a uklidňující atmosféru v každé místnosti. Ať už se jedná o obývací pokoj, ložnici nebo komerční prostory, tato žárovka je chybějícím prvkem do vašeho každodenního života.

Žárovky s bílým saténovým sklem nabízejí rovnoměrné rozložení světla a pomáhají snižovat oslnění a zároveň vytvářejí estetickou kompozici, která snižuje namáhání očí. Pro uklidňující a příjemné osvětlení.

Jakou technologii tyto žárovky používají?

Žárovka G45 M01 LED mléčná mini žárovka je navržena tak, aby díky technologii LED vlákna snižovala spotřebu energie. V porovnání s tradičními žárovkami mohou výrobky LED přinést až 90% úsporu energie. Vychutnejte si kvalitní osvětlení bez zátěže vysokých účtů za elektřinu.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Typ žárovky: LED
Tvar: mini globe
Závit: E27
Průměr: 45 mm
Délka: 80 mm
Napětí: 220/240 V
Výkon: 4 W
Energetická třída: E
Farba světla: 2700 K
Svítivost: 470 Lm
Stmívatelná: Nie

 
Parametry
RegulaceNestmívatelná
ZávitE27
Průměr45 Ø
Typ žárovkyLED
Barva světla2700°K
Napětí220V, 240V
Watt4W
Energetický třídaE
TvarGlóbus, Glóbus
Úhel osvětlení360°
Lumen470 Lm
Barva sklaMléčná
BrandBebulbs
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka