https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BKPAL02

Dřevěné kuželové stínidlo

Nový produkt

Dostupný

915,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Nechejte se okouzlit tímto stínidlem z olše, které je vyjádřením řemeslné zručnosti a vynikajícího designu made in Italy. Každý kus je vyroben ručně s mimořádnou pozorností k detailům a jedinečné kresby dřeva v každém kuse svědčí o jeho exkluzivitě.

Kónický tvar stínidla přináší jemnou eleganci do každé lampy, stává se bodem, který přitahuje pohledy. Dřevo se svým teplým přírodním odstínem vyzařuje pocit autentičnosti. Můžete jej použít tak, jak je, pro přirozený vzhled, nebo ho, pokud preferujete, můžete upravit barvou, aby dodal ten speciální dotek, který dokončí místnost a oživí prostředí.

Zaměřené světlo tohoto stínidla je ideální pro chvíle, kdy se věnujete čtení nebo vaření, nebo si prostě užíváte dobré jídlo. Jeho tvar specificky kanalizuje světelný tok, nabízí jasné a cílené světlo. Je to dokonalá kombinace funkčnosti a estetiky, která transformuje nejen osvětlený prostor, ale celé okolí.

Nakonec, dobře víme, že každý odpad představuje příležitost: dřevěné zbytky, jednou zpracované na soustruhu, se obnovují jako pelety, přispívajíce k ekologickému vytápění.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Rozměry:
Průměr: 151 mm
Výška: 143 mm
Otvor pro závit: 45 mm

Material: olšové dřevo

Připojení: E27

Pro zachování přirozené krásy dřeva doporučujeme čistit stínidlo hadříkem a vyhnout se použití chemických přípravků, které by mohly poškodit jeho povrch.

Poznámka: balení obsahuje 2 termoplastické kroužky E27

Prohlédněte si produkty kolekce: závěsná lampa, závěsná lampa se 2 kapkami, Fermaluce s křivou extenzí.

 
Parametry
ZávitE27
MateriálDřevěná
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka