https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BLPWPASTEL

UFO COLOR, stínidlo z lakovaného dřeva

Nový produkt

Dostupný

445,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

UFO COLOR - je dřevěné stínidlo charakterizované minimalistickým podmanivým funkčním designem, ideální pro ty, kteří chtějí vytvořit moderní a skandinávský styl nábytku.
Nová řada z lakovaného dřeva se vyznačuje paletou pastelových barev, od nejjasnějších po nejjemnější, které se hodí nejen do dětského pokoje nebo ložnice, ale také do moderních obývacích pokojů nebo kuchyní.

Každé stínidlo UFO je vyrobeno ze dřeva, má průměr 33 cm a tloušťku 0,5 cm. Díky svým základním liniím a možnosti mít zcela vystavenou žárovku je toto stínidlo ideální pro vytváření řadového zavěšení s jinými stínidly nebo originálními nástěnnými svítidly.

Podpořte svou kreativitu a doplňte stínidlo kombinací příslušenství, žárovek a textilního kabelu z katalogu Creative-Cables.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

UFO COLOR stínidlo z lakovaného dřeva - technická specifikace:

Materiál: dřevo
Vhodné pro objímku E27.
Průměr: 330 mm.
Průměr otvoru: 42 mm.
Tloušťka: 5 mm.

 
Parametry
ZávitE27, E27
MateriálDřevěná, Dřevěná
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka