https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BDDLP

Velké stínidlo ve tvaru LP desky z materiálu Dibond pro exteriérové závěsné lampy, průměr 40 cm - Vyrobeno v Itálii

EIVA

Nový produkt

Dostupný

990,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

LP deska je ploché stínidlo, velkých rozměrů, pro závěsné lampy, je 100% vyrobeno v Itálii a je ideální k vytvoření minimalistického a sofistikovaného designu v jakémkoliv prostředí. Tato nová varianta z materiálu Dibond je dokonalým doplňkem pro vaše venkovní závěsné osvětlení vytvořené pomocí EIVA systému se stupněm ochrany IP65, které bylo navrženo společností Creative-Cables.

Díky jednoduché linii a možnosti mít zcela viditelnou žárovku, je toto stínidlo vhodné k vytvoření závěsného osvětlení uspořádaného do série. V kombinaci s jinými stínidly se ideálně hodí do velkých místností a podkrovních prostor, ale i na moderní verandy a pergoly.

Podle zvolené povrchové úpravy můžete v interiéru, který zařizujete, vytvořit úplně nový efekt: průmyslový, pokud si vyberete hliníkovou verzi, minimalistický, pokud zvolíte černé a bílé jednobarevné varianty, které svými lesklými a matnými stranami propůjčují moderní nádech, a nebo, pokud upřednostňujete více vintage styl, oboustranné povrchy z mědi a mosazi jsou to pravé pro vás, kteří chcete často měnit domácí výzdobu!

Informace! Objímka ani žárovka NENÍ součástí balení.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Stínidlo velkých rozměrů ve tvaru LP desky z materiálu Dibond® kompatibilní se světelným systémem EIVA do exteriéru - technická specifikace:

Průměr: 400 mm< br /> Středový otvor: 43 mm< br /> Materiál: dibond < br /> 100% vyrobeno v Itálii

 
Parametry
Typ produktuStínidlo
SystémEIVA, Lumet
MateriálDibond
Download PDF

13 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka