https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BK2SPOTME14

Tub-E14, bodový dvojitý kovový válec - stínidlo s objímkou E-14 a s kroužky pro stínidlo

Nový produkt

Dostupný

910,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Tub-E14 je ideální stínidlo pro všechny milovníky bodových světel.<br/ > S novou verzí s dvojitým válcem E14 bude vaše osvětlení vypadat dvakrát lépe! Díky nové dvojité variantě stínidla máte ještě větší možnosti, Tub-E14 vytvoří dokonalé stínidlo pro jednoduchou závěsnou lampu, lampu s více závěsy nebo originální a elegantní nástěnné svítidlo.

Jednotlivá stínidla Tub E14 jsou spojená dvěma spojovacími konzolami. Tub-E14 je velmi všestranné osvětlení, které každému umožňuje vytvořit atmosféru, kterou hledá. Přejete si přidat třetí trubici E14? Díky soupravě k připojení Tub E14 budete moci do série připojit tolik stínidel, kolik chcete, a vytvořit si tak svoje vlastní osvětlení!

Design lampy se vyznačuje povrchem z matného kartáčovaného kovu, mědi, bronzu nebo chromu, v kombinaci s bílou nebo černou barvou.<br/ > Doplňte si svítidlo o LED světelný zdroj, R50 nebo PAR16,s paticí E14, dostupný v našem katalogu, popusťte uzdu své fantazii a vytvořte si vlastní bodové světlo!

Upozornění! Žárovka ani objímka nejsou součástí balení.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Technická specifikace:<br/ > Dvojité stínidlo Tub-E14<br/ > Průměr: 60 mm<br/ > Výška: 306 mm (153 mm každý) <br/ > Vnitřní průměr otvoru: 56 mm <br/ > 1 objímka s kroužky pro stínidlo s paticí E14<br/ > Jmenovité napětí: 250 V <br/ > Montážní materiál: šroubovací typ pro pevné nebo pohyblivé kabely 0,5 ÷ 2,5 mm².<br/ > Upevnění: kovovým závitem M10x1.<br/ > Certifikace: EC – IMQ.

 
Parametry
ZávitE14
MateriálKov
Download PDF

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka