https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BPAC02

Betonové Stínidlo Funnel pro závěsné lampy s kabelovou svorkou a objímkou E27

Nový produkt

Dostupný

885,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Betonové stínidlo tvaru trychtýře není jen obyčejný kryt na objímku jako mnoho jiných, ale je to skutečný interiérový prvek, který dokáže dodat prostředí, ve kterém je umístěn, silnou osobnost.
Kombinuje minimalistický design se zaoblenými tvary s průmyslovým prvkem - betonem, toto stínidlo je ideální volbou pro osvětlení stolu, jídelny nebo kuchyně v moderním stylu.

Samotná povaha materiálu a výrobný proces znamenají, že každé stínidlo má lehce nepravidelný povrch, který se liší od ostatních, to z něj dělá originální kousek do každého prostředí!

Vyberte si povrchovou úpravu, která nejlépe odráží váš vkus, a slaďte betonový odstín stínidla ve tvaru trychtýře s jedním z našich textilních kabelů s jasnými barvami, čímž vytvoříte kontrastní účinek a změníte atmosféru v místnosti, ve které se nacházíte, nebo vyberte neutrální barvy pro 100% minimalistický účinek.

K tomuto betonovému stínidlu Funnel potřebujete kabely 3x0,75 Creative-Cables, které jsou k dispozici kulaté i spirálové!

Upozornění! Žárovka není součástí balení.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Betonové stínidlo Funnel dodáváme v sestavě složené ze závitové tyčky, kabelové svorky a hladké objímky z bakelitu s uzemněním, IMQ certifikované.

Technická specifikace stínidla:
Závit: E27.
Šířka: 200 mm.
Výška: 260 mm.
Průměr otvoru: 12 mm.
Hmotnost: 2.2 kg.

Upozornění! Není vhodná pro žárovky s průměrem větším než 95 mm.

 
Parametry
ZávitE27
MateriálBetonový
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka