https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BKRM83FCSW

Malý kovový stropní baldachýn s vypínačem

Nový produkt

Dostupný

160,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Chybí Vám lampička na nočním stolku? Máme pro Vás dokonalé řešení: malý kovový stropní baldachýn s vypínačem. Není třeba bourat zdi nebo revidovat váš elektrický systém, vše, co stačí udělat, je připojit jej k jakémukoliv již existujícímu světelnému okruhu ve vašem domě a ovládat jej pomocí jednoduchého zapnutí/vypnutí.

To, co dělá tento malý stropní baldachýn skutečně jedinečný, je vestavěný vypínač, který budete moci umístit kamkoli budete potřebovat: dole, nahoře nebo na boku. V různých povrchových úpravách si vás získá díky jednoduchému a vkusnému vzhledu; můžete vytvořit nástěnné instalace skombinováním s jakýmkoli upřednostňovaným doplňkem: ramenem Flex, nastavitelným kloubem nebo prodloužením do L.

Chcete-li dokončit svůj výtvor, můžete si vybrat jakoukoli žárovku E27: od klasických až po dekorativní žárovky s neobvyklými tvary a barvami. Na co čekáte? Přizpůsobte si svou lampu v dokonalém stylu Creative-Cables!

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Technická specifikace malého stropního baldachýnu:
Průměr: 83 mm
Výška: 25 mm
Průměr otvoru: 10 mm
Materiál: kov
Kotvící konzola

Jednopólový vypínač 0/I
Barva vypínače: černá

Upozornění: příslušenství pro připojení rozety k elektrickému vedení NENÍ SOUČÁSTÍ sady, ale lze jej zakoupit samostatně.

 
Parametry
Typ produktuStropní baldachýn
Počet otvorů1
Počet bočních otvorů-
TvarKruh
Rozměry83 mm
ProstředíInteriér
VypínačAno
MateriálKov
StínidloBez stínidla
InteligentníNe
Download PDF

Příslušenství

25 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka