https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BKROSSI

Sada silikonová rozeta se středovým otvorem a přípravou pro boční otvor

Nový produkt

Dostupný

165,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Se sadou silikonových rozet Creative-Cables můžete svá závěsná svítidla proměnit v nápadný kousek do svého domova. Tato silikonová rozeta s jedním otvorem a možností bočního otvoru vyrobená ve 12 barvách spojuje živost a funkčnost v jediném řešení.

Čím je tato rozeta výjimečná?

Rozeta není jen praktickým krytem elektrických kabelů na stěnách nebo stropech, ale může být mnohem víc: je to dekorativní prvek, který udělá vaši lampu jedinečnou a vnese charakter do každé místnosti. Tato nenápadná rozeta bez šroubů byla navržena tak, aby zajistila jednoduché a čisté zapojení, a to i díky plastovému nástěnnému držáku s vyhrazeným místem pro instalaci třípólové svorkovnice.

Rozeta se prodává se speciální kabelovou svorkou pro upevnění trubky se závitem M10x1 (již je součástí dodávky) nebo závěsného kabelu. Pokud chcete namísto toho instalovat nástěnné svítidlo, lze silikonový kryt otočit tak, aby bylo možné rozetu snadno připevnit na stěnu./p>

Proč silikon?

Silikon je měkký a vzdušný materiál. Je neuvěřitelně odolný vůči vysokým teplotám, chemickým vlivům a oxidaci, navíc je izolační a téměř nezničitelný. Díky všem těmto vlastnostem se tento spolehlivý a všestranný materiál stal velmi oblíbeným mezi zákazníky, interiérovými designéry a dekoratéry.

K čemu slouží označený boční otvor na rozetě ?

Na jedné straně silikonové rozety je jemná drážka, do které lze v případě potřeby nůžkami nebo kuchyňským nožem vyříznout otvor. To by umožnilo spojit dvě rozety ze stejné kolekce a vytvořit dvě svítidla s jedním světelným zdrojem. Rozetu lze instalovat i mimo světelný zdroj, a to tak, že ji připojíte ktextilnímu kabelu a zástrčke.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Výška: 46,5 mm.
Průměr: Ø 88 mm.
Průměr otvoru:Ø 10 mm.

Uzavření stropní konzoly.

Upozornění: příslušenství pro připojení zásuvky k napájecímu vedení NENÍ součástí sady, ale lze je zakoupit samostatně.

 
Parametry
TvarKruh
StínidloBez stínidla
MateriálSilikonová
Typ produktuStropní baldachýn
ProstředíInteriér
VypínačNe
InteligentníNe
Počet otvorů1
Počet bočních otvorů1
Rozměry88 mm
Download PDF

25 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka