https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BKBS27

Sada silikonových objímek E27 se skrytou kabelovou svorkou

Nový produkt

Dostupný

145,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Pokud hledáte zábavnou, barevnou, silikonovou objímku E27 pro odkryté žárovky, je to pro vás ideální řešení. Tento výrobek má dlouhou životnost a je vyroben z vysoce kvalitních materiálů. je měkký, lehký a pružný. Je k dispozici ve dvanácti barvách a zároveň zaručuje výrazný a zároveň funkční výsledek, který se přizpůsobí jakémukoli prostředí.

Proč si vybrat silikon?

Silikon se může pochlubit mnoha vlastnostmi: je lehký, odolný a měkký na dotek, přičemž si zachovává vysokou odolnost vůči vysokým teplotám, chemickým vlivům a oxidaci. Tento izolační a téměř nezničitelný materiál si získává stále větší oblibu mezi interiérovými designéry i spotřebiteli.

Kam nejlépe umístit silikonovou objímku?

Sada silikonových objímek E27 se skrytou kabelovou svorkou Creative-Cables vám pomůže rozvinout vaši kreativitu v jakémkoli prostředí. Vyberte si ze široké škály barev a přizpůsobte objímku svému vkusu: ať už sníte o moderní a minimalistické ložnici, nebo o klasické a vintage kuchyni, jsme si jisti, že najdete tu správnou silikonovou objímku pro vás! Kromě toho navštivte naše webové stránky a prozkoumejte naši nabídku silikonových rozet, abyste si mohli vytvořit nápaditou ladící lampu.

Chcete tuto zásuvku použít jako nástěnné svítidlo místo závěsného svítidla?

Silikonový držák žárovky E27 lze instalovat i s příslušenstvím, které vyžaduje závit M10x1, jako jsou klouby, nástavce nebo Creative Flex. Proto jsme se rozhodli přidat do sady specifické plastové příslušenství, které se připevňuje místo kabelové objímky. Tato součástka umožní silikonovému krytu zachovat dokonalý tvar pro jakýkoli druh upevnění.

Vyberte si kvalitu a styl sady silikonových objímek E27 od společnosti Creative-Cables. Dodejte svému osvětlení osobitost a šmrnc a udělejte svůj domov ještě útulnější a barevnější./p>

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Sada silikonových objímek E27 se skrytou kabelovou svorkou:
Průměr: 44 mm
Výška: 92 mm
Vrchní otvor: 10 mm

Hladká termoplastická objímka E27, certifikace ENEC
Typ a průřez kabelu: pevný nebo ohebný s průřezem od 0,5 do 2,5 mm².
Technopolymerová kabelová svorka a závitová trubka M10x1 jsou součástí dodávky.

 
Parametry
Typ produktuObjímka pro vystavené žárovky
ProstředíInteriér
VypínačNe
MateriálSilikonová
ZávitE27
StínidloBez stínidla
InteligentníNe
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka