https://www.creativecables.cz/1_creative-cables B-KPL27L2FLPMDR-21

Spostaluce Kit s objímkou E27

Nový produkt

Dostupný

305,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Sada E27 Spostaluce je ideálním řešením pro nadšence do světelného designu, kteří chtějí vytvořit vlastní instalaci vhodnou do jakéhokoli prostředí, ať už se stávajícími světelnými zdroji nebo bez nich.

Charakteristika produktu

Sada E27 Spostaluce je kompatibilní s většinou žárovek E27 a všemi kabely 2x0,75, což z ní činí velmi univerzální výrobek a zaručuje přizpůsobivost v každé místnosti a stylu. Je k dispozici v černé nebo bílé barvě a lze ji volně zapojit do jakékoli elektrické zásuvky.

Jaké osvětlení mohu navrhnout pomocí této sady Spostaluce?

S touto univerzální sadou můžete světlo přemístit přesně tam, kam potřebujete. Postup je velmi jednoduchý: stačí nainstalovat sadu na stěnu nebo strop a spárovat ji se zástrčkou, žárovkou E27 atextilním kabelemkteré nejlépe vyhovují vašemu stylu. Flexibilita tohoto produktu vám pomůže vytvořit širokou škálu plně přizpůsobených kombinací od minimalistických po odvážné světelné instalace, s jedním nebo více gradienty a mnoho dalších.

Více informací

  • Více informací
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Súprava E27 Spostaluce obsahuje:
- Spostaluce s dvoma bočnými otvormi
- Termoplastická objímka E27 s tesnením z PVC

Závit : E27 Max 12W LED
Napätie: 220-240V
Trieda: II
Rozmery priemer 50 mm, výška 75 mm (vrátane spostaluce)
Skrutkové svorky pre pevné alebo ohybné káble 0,75-1,5 mm2

Značka kvality CE

Skrutky a hmoždinky na montáž na stenu nie sú súčasťou dodávky.

Download PDF

26 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nabídka