https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BFCP02

Univerzální nástěnná kabelová svorka pro textilní elektrické kabely se širším průměrem 3x1 a 3x1,5 a pro EIVA systém - 2 ks

Nový produkt

Dostupný

160,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Balení 2 univerzálních úchytů, které jsou nezbytným příslušenstvím pro připevnění textilních kabelů ke stěnám nebo stropům.

Díky těmto kabelovým svorkám budete moci vytvářet různé trasy ze silnějších kabelů nebo je využijete pro přiznané rozvody elektroinstalací, kde jsou potřeba kabely 3x1 a 3x1,5.

Vyberte si povrchovou úpravu, která se nejlépe hodí pro vaše prostory, popusťte uzdu své fantazii a vytvořte si zábavné a kreativní projekty i pro vaše balkony a zahrady! Tyto kabelové svorky jsou totiž ideální i pro vaše venkovní prostory díky své kompatibilitě s exteriérovým systémem EIVA.

Více informací

  • Více informací
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Technická specifikace:

Univerzální úchyt pro montáž na stěnu pro textilní kabel. Průměr 2,3 cm. Kabelová svorka se dodává se šroubem a hmoždinkou do zdi Ø 4 mm.
Pozor: Tento výrobek byl navržen pro kabely se širším průřezem 3x1 a 3x1,5 a pro systém EIVA - minimální průřez 7,5 mm a maximální průřez 9 mm. Není vhodný pro námořnícká lana. Balení obsahuje 2 kabelové svorky.

Download PDF

13 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka