https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BFCM01

Sarè - kovová nástěnná kabelová svorka pro textilní kabely - 2 ks

Nový produkt

Dostupný

255,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Společnost Creative-Cables bylo založeno v Turíně v Piemontu. V jejich jazyce „Sarè“ znamená utáhnout, uzavřít, přišroubovat. Může existovat vhodnější název pro nový přírůstek do řady decentralizerů?Kovová kabelová svorka Sarè je ideálním doplňkem pro upevnění textilních kabelů pro svítidla, které jste si vybrali na zeď nebo strop.
Díky tomuto malému příslušenství můžete pomocí našich kabelů vytvářet lineární nebo kreativní vzory a vnést světlo do míst, kde chybí.

Malé nástěnné svorky z masivního hliníku jsou ozdobené bočním rýhováním. Decentralizér Saré je k dispozici ve všech kovových povrchových úpravách v řadě komponentů Creative-Cables: kombinujte je se stropními baldachýny, objímkami a kabelovými průchodkami k vytvoření lamp a řešení osvětlení přizpůsobených vašim potřebám a stylu.

Díky nastavitelnému šroubovacímu uzávěru je tato kovová nástěnná svorka vhodná pro kulaté nebo spirálové textilní 2-žílové nebo 3-žílové kabely. Saré v jeho mosazném provedení má eleganci zlatého knoflíčku: Doporučujeme je propojit s našimi kabely Vertigo HD, abyste vytvořili originální optický efekt.

Upozornění: Tento výrobek není vhodný pro kabely se širším průměrem nebo pro námořnická lana.

Balení obsahuje 2 kusy.

Více informací

  • Více informací
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Hliníkový stropní nebo nástěnný designový úchyt:
Rozměry: ø 16mm - H 15mm
Součástí balení je šroub a hmoždinka
Kompatibilní s 2 nebo 3pólovými kulatými a spirálovými kabely o průměru mezi 5 mm a 8 mm.

Download PDF

13 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka