https://www.creativecables.cz/1_creative-cables CTCLIPNE

Černá nastavitelná kovová svorka pro Creative-Tube

CTCLIPNE

Nový produkt

Dostupný

35,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Creative-Tubes představuje jedinečný systém od Creative-Cables složený z ohebných trubic potažených barevnou textilii, který umožňuje vytvořit nevšední barevné elektrické instalace.

S touto černou kovovou svorkou bude instalace systému Creative-Tube ještě snazší.
Táto kovová svorka s moderním vzhledem je určena pro instalaci Creative-Tubes o průměru 20mm a má skutečně snadnou montáž: svorka se obtočí kolem trubice potažené textilií, jednoduše se zafixuje a tím vám umožní dosáhnout jednoduchý čistý vzhled a bezproblémovou instalaci na hůře dostupných místech.

Seznamte se s celou řadou příslušenství pro Creative-Tubes a vytvořte si vlastní jedinečný potrubní systém pro světelnou instalaci vyrobený na míru.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Rozměry svorky
Délka: 86 mm
Šířka: 20 mm
Výška: 23 mm
Materiál: ocel
Barva: černá

 
Parametry
MateriálOcel
Download PDF

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka