https://www.creativecables.cz/1_creative-cables CTBOX-1SW

Kovová krabice pro Creative-Tube s vypínačem

CTBOX-1SW

Nový produkt

Dostupný

225,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Creative-Tubes představuje jedinečný systém od Creative-Cables složený z ohebných trubic potažených barevnou textilii, který umožňuje vytvořit nevšední barevné elektrické instalace.

Tato kovová krabice s vypínačem je určena na připojení 20mm trubice Creative-Tubes. Creative-Tube se jednoduše připojí ke krabici se zásuvkou pomocí kovové kabelové koncovky se závitem M20 (není součástí balení).

Díky vypínači je možné tuto kovovou krabici použít jako dekorační prvek a současně jako velice praktický doplněk pro rozšíření možností pro vytvoření ještě originálnějších světelných instalací!

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Technická specifikace:

10 Amp
Šířka: 87 mm
Výška: 87 mm
Tloušťka: 45 mm
Materiál: oceľ
Stříbrno-šedá

Kompatibilní s 20 mm trubicí Creative-Tubes

Certifikace CE a RoHS

 
Parametry
MateriálOcel
Download PDF

11 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka