https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BPAM25

Kovové klecové stínidlo Ghostbell XL pro objímku E27

Nový produkt

Dostupný

875,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Ghostbell XL je kovové stínidlo větších rozměrů které nechává žárovku viditelnou, jen ji uzavře do charakteristické klece z černých kovových drátů.
Je ideální pro moderní závěsná svítidla s odkazem na industriální styl. Toto stínidlo navrhujeme použít na osvětlení větších prostor jako jsou lofty nebo veké obývací pokoje, nebo do větších společných prostor firem nebo kanceláří.

Vytvořte si vlastní světelnou instalaci se stínidlem Ghostbell XL: vyberte si jednu z našich E27 objímek s kroužky na upevnění stínidla, k ní si z mnoha dostupných barebných provedení vyberte vhodný textilní kabel a celou sestavu doplňte žárovkou a dalšími potřebnými komponenty z nabídky Creative-Cables.

Upozornění! Žárovka není součástí balení.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Kovový stínidlový rám GhostBell XL - technická specifikace:

Materiál: černý lakovaný kov.
Závit: E27.
Šířka: 290 mm.
Výška: 235 mm.
Průměr otvoru: 10 mm

 
Parametry
ZávitE27
MateriálKov
Download PDF

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka