https://www.creativecables.cz/1_creative-cables XZ15CZ11

Elektrický kabel pro světelné řetězy, potažený tkaninou Rayon ZigZag bílo-tyrkysová CZ11 - UV odolný

LUMET

XZ15CZ11

Nový produkt

195,00 Kč

MnožstvíCenaSlevaUšetříte
Když koupíte 25  m. 152,00 Kč / m. 22,05% 1 075,00 Kč
Dostupný

Cena včetně recyklačního příspěvku.

Počet (m.)Jednotková cenaCelkem

- +

195,00 Kč / m.

Nespokojte se s běžným osvětlením na krásné letní večery venku: vyberte si systém plochých kabelových šňůr Filé od Creative-Cables pro jedinečné a personalizované světlo, které je odolné i vůči UV záření.

Proč jsou tato řetězová světla ideální pro venkovní použití?

Díky stupni krytí IP44 systému Filé můžete tato řetězová svítidla s plochými kabely nainstalovat do jakéhokoli venkovního prostoru i během těch nejvlhčích večerů a odložit je, když je už nepotřebujete, nebo v každém případě i před bouří. Stupeň krytí IP44 je ve skutečnosti specifický pro venkovní použití a činí výrobek chráněný proti pronikání pevných těles větších než 1 mm a proti stříkající vodě, ale naznačuje, že by neměl být vystaven přímo dešti a špatnému počasí.

Jak mohu vytvořit dokonalý světelný řetěz pro můj vnější prostor?

Prohlédněte si naši webovou stránku a najděte ideální kabel,objímku a příslušenstvía přizpůsobte si světelný řetěz vašim specifickým potřebám. Objímka může být také umístěn v libovolném bodě podél kabelu, díky čemuž je produkt ještě všestrannější.

Kolik metrů kabelu pro světelné řetězy si můžu koupit?

Můžete si pořídit přesnou délku kabelu, kterou potřebujete k osvětlení vašeho prostoru, čímž si vytvoříte přesně takový světelný řetěz, jakou si přejete. Potom můžete nainstalovat tolik objímek, kolik žárovek si přejete na své světelné řetězy.

Jak mohu použít tento tyrkysový kabel ve svých venkovních prostorách?

Tyrkysová tkanina s cik-cak vazbou, kterou jsme použili k potažení tohoto kabelu odolného vůči UV záření, je dokonalým řešením pro ty, kteří hledají barevný a živý textilní kabel pro své venkovní prostory. Tato barva, která připomíná klid a sílu zároveň, je dokonalá na terase u moře, ale dodává světlo a energii i kosmopolitnějším a současným instalacím.

Co vlastně znamená kabel odolný vůči UV záření?

Znamená to, že tkanina použitá k výrobě těchto kabelů byla navržena tak, aby nejen vydržela, ale plně odolávala UV záření, které tvoří přibližně 10 % slunečního záření. Barva kabelů odolných vůči UV záření zůstává zářivá a nemá tendenci časem vyblednout, i když jsou neustále vystaveny slunečnímu záření. To také znamená, že dlouhodobé vystavení slunečnímu záření nebude mít za následek zhoršení kvality materiálů a výkonu produktu.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

2x1,5 plochý obdélníkový kabel, rozměry mm 13,5 x 5,5 v souladu s nařízením EN 60228/IEC 60228.

Pružný vodič třídy 5 z červené elektrolytické mědi v souladu s EN 60228/IEC 60228
Specifikace kabelu: H05RNH2-F s cik-cak bílo -tyrkysovou polyesterovou podšívkou CZ11.
Maximální délka kabelu vcelku: 25m.
Jmenovité napětí: 300/500 V.
Provozní teplota: -40°C a +60°C.
Žádné šíření plamene: v souladu s EN 60332-1-2/IEC 60332-1.
Příslušné normy: EN 50525-2-82 a IEC 60245.

 
Parametry
StylPlochý
TextilníHedvábný
PoužitíKabel pro světelný řetěz
VzorCik - cak
Základová barvaModrý
Download PDF

Množstevní slevy

PočetSlevaUšetříte
25 22.0513% Až do 1 075,00 Kč

21 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nabídka