https://www.creativecables.cz/1_creative-cables B-PDMMDR-18

Závěsná lampa doplněná o textilní kabel a dvojité stínidlo Tub-E14 - vyrobená v Itálii

personalizza Přizpůsobit

Nový produkt

Dostupný

1 590,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

S touto závěsnou lampou od Creative-Cables získáte dvojnásobně krásný efekt, a to díky nové verzi dostupné s dvojitým stínidlem Tub-E14!<br/ > Tub-E14 je ideální stínidlo pro všechny milovníky bodových světel: velmi všestranné osvětlení, které se dokáže přizpůsobit domácím i komerčním prostorům. Díky nové verzi máte ještě širší možnosti konfigurace, díky tomu je tato závěsná lampa ideální do vašich vnitřních prostorů!

Design lampy se vyznačuje povrchem z matného kartáčovaného kovu, mědi, bronzu nebo chromu, v kombinaci s bílou nebo černou barvou. Lampa, která je sestavena z objímky E14 s kroužky pro stínidlo, textilního kabelu a baldachýnu, je připravená ke konečné instalaci tak, aby se mohla stát středem pozornosti!

Jednoduchost tohoto osvětlení z něj dělá dokonalý doplněk do interiérů v minimalistickém stylu. Těm, kteří hledají moderní lampu, dodá eleganci vašim vnitřním prostorům. Můžete si koupit lampu už i se žárovkou: vybrali jsme pro vás žárovku PAR16, ale můžete použít i saténovou LED R50, případně jakoukoliv žárovku se závitem E14 a s průměrem do 50 mm.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Závěsná lampa se skládá z:
1 x kovový stropní baldachýn s jedním otvorem o průměru 120 mm
1 x objímka z termoplastu s kroužky pro stínidlo
1 x dvojité kovové stínidlo Tub-E14 s průměrem 60 mm a výškou 306 mm (153 mm každý kus)
190 cm textilního kabelu 2x0,75
Vyrobená v Itálii

Světelný zdroj [DL700205]: LED, R50, E14, průměr 50 mm, length 87 mm, 220/240V, 4W, energetická třída: G, 2700 K, 330 Lm, stmívatelná

 
Parametry
MoodModern, Minimal
Typ produktuZávěsná lampa
MateriálKov
ZávitE14
ŽárovkaAno, Ne
StmívatelnáAno
StínidloSe stínidlem
Světelný rozsahPřímý
InteligentníNe
Úhel osvětlení36°
Barva světla2700°K
Lumen330 Lm
Počet světelných bodů1
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nabídka