https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BKRORE3F

Obdélníkový XXL stropní baldachýn se třemi otvory Rose-One s rozměry 675 x 225 mm

Nový produkt

Dostupný

1 730,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Rose-One je mimořádný systém stropních baldachýnů od Creative-Cables, doplněný o skrytou kabelovou průchodku, který vám díky množství dostupných a nápaditých komponentů umožňuje vytvořit jedinečné závěsné lampy, které můžete sladit s vaším stylem.

Obdélníková verze se 3 otvory je vhodná k vytvoření závěsné lampy s více světly nad stolem nebo barovým pultem, buď pomocí viditelných žárovek, nebo přidáním stínidla ke každému závěsnému rameni.< br/> Rose-One má boční otvory, které umožňují sériové zapojení více baldachýnů, nebo zapojení lampy od vzdáleného elektrického přívodu.

Kryt stropního baldachýnu je vyrobený z hliníkového kompozitního panelu Dibond®, který zaručuje nejen designový zážitek, ale má i vysokou odolnost při nízké hmotnosti.

Zvolte si 3-otvorový obdélníkový XXL stropní baldachýn Rose-One systému a vytvořte si závěsnou lampu podle vašich představ:< br/> - vyberte si z nabídky barvu základní krytky (bílá nebo černá) a povrchovou úpravu krycího baldachýnu (bílá, černá nebo některá s matným kovovým povrchem). < br/> - slaďte si textilní kabely Creative-Cables podle stylu, který preferujete< br/> - dotvořte vaši světelnou instalaci pomocí dílů, příslušenství a světelného zdroje z nabídky Creative-Cables

Rose-One systém je patentované řešení od Creative-Cables.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Stropní baldachýn
Šířka: 520 mm
Délka: 120 mm
Výška: 35 mm
Materiál: kov
Montážní konzola
Sestava obsahuje: 6 krytek a 6 gumových těsnění pro boční otvory.

Obdélníková krytka Rose-One
Materiál: Dibond
Šířka: 675 mm
Délka: 225 mm
Průměr otvoru: 10 mm
Tloušťka: 3 mm
Průhledná plastová kabelová průchodka (1 do každého otvoru).

POZNÁMKA: vzdálenost mezi otvory ve stropním baldachýnu neumožňuje použít žárovky a stínidla s průměrem větším než 22 cm, pokud jsou zavěšené ve stejné výšce, nebo 43 cm, pokud jsou zavěšené v různých výškách.

 
Parametry
Typ produktuStropní baldachýn
Počet otvorů3
Počet bočních otvorů6
TvarObdélník
Rozměry675 x 225 mm
ProstředíInteriér
VypínačNe
MateriálDibond, Kov
StínidloBez stínidla
InteligentníNe
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka