https://www.creativecables.cz/10_relco BCAST661

Jednopólový podlahový vypínač s kotvícím šroubem. Design navrhl Achille Castiglioni.

Nový produkt

Dostupný

200,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Design je v detailech.
Možná si nepamatujete tento podlahový spínač, i když jste si jej možná všimli u legendárního "Arco" pro Flo's, který navrhli Achille a Pier Giacomo Castiglioni.

Dokonce to nevědí ani někteří "uvnitř". Tento podlahový vypínač navrhl Achille Castiglioni: vítěz devíti Zlatých kompasů, Castiglioni měl vášeň pro vypínače, které navrhl; byli jeho nohou do dveří domovů mnohých lidí, skutečným příkladem průmyslového designu, krásy a funkce kombinovaného s různými výrobky vyrobenými za udržitelnou cenu.

Jednopólový podlahový vypínač můžete použít jak do nových světelných instalací, tak i na výměnu vypínače ve vašich starších lampách, a je kompatibilní se všemi kulatými a spirálovými 2-žilovými a 3-žilovými textilními kabely pro svítidla od Creative-Cables.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

IP20 - 1E4 - vypínač s kotvícími šrouby - kryt na šrouby
Určený pro kabely H03VVH2-F, H03VVV-F 2 a 3 x 0,75mm2 a H05VVH2-F, H05VV-F 2 a 3 x 0,75mm2
Se dvěma příčnými svorkami.
D: 85 mm, Š: 45 mm, V: 25 mm

 
Parametry
Typ produktuPodlahový vypínač
Základová barvaČerný
Download PDF

15 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka