https://www.creativecables.cz/10_relco BCAST450

Jednopólový posuvný vypínač. Design navrhl Achille Castiglioni.

Nový produkt

Dostupný

90,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

"Na který objekt jste nejvíc hrdý? Musí to být vypínač z roku 1968 - řekl Achille Castiglioni, tvůrce produktu ve spolupráci se svým bratrem Pierom Giacomom - věřili byste tomu? Teď jsme v každém domě. “
Legendární spínač 450, vyráběný tehdejším VLM v Buccinasco, se zrodil před více než 50 lety z tužky jednoho z největších protagonistů italského designu, vítěze devíti Zlatých kompasů.

Zvuk tohoto vypínače vstoupil do povědomí každého člověka, protože tento malý úžasný předmět byl vyrobený ve více než 25 milión krát.
Bude stačit, snad v noci, procházet měkkými texturami našich textilních kabelů a jít rukou k nezaměnitelným tvarům, aby se automaticky vrátil a hledal kurzor, v bezvědomém opakování gesta, které voní pamětí a krásou.

UPOZORNĚNÍ: Jednopólový vypínač je kompatibilní pouze se spirálovými kabely řady Creative-Cables (není kompatibilní s kulatými kabely).

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

IP40 - PTI250 - 1E4 - jezdec - mosazné kontakty - fixace šrouby - kryt na šrouby - pro spirálový kabel H03VVH2-F - 2 x 0.75 mm²
D: 55 mm, Š: 24 mm, V: 15 mm

 
Parametry
Typ produktuPosuvný vypínač
Základová barvaBílý, Černý, Průhledný
Download PDF

17 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka