https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BFCP01

Univerzální nástěnná kabelová svorka pro textilní kabely pro osvětlení 2x0,75 a 3x0,75 - 2 ks

Nový produkt

Dostupný

150,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Univerzální úchyt, který je nezbytným příslušenstvím pro připevnění textilních kabelů ke stěnám nebo stropům..

Toto drobné příslušenství vám spolu s barevnými kabely pomůže vytvořit kreativní řešení, které má vtip. Vyberte barvu, která nejlépe sedne vašim interiérům: pokud upřednostňujete nenápadný vzhled, volte průhlednou.

Kompatibilní s kabely o maximálním průměru 7mm, tato kabelová svorka je vhodná pro naše textilní kabely s kulatým průřezem.

Balení obsahuje 2 kusy.

Více informací

  • Více informací
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Technická specifikace:

Univerzální úchyt pro montáž na stěnu pro textilní kabel. Průměr 2,2 cm. Kabelová svorka se dodává se šroubem a hmoždinkou do zdi Ø 4 mm.
Pozor: Tento výrobek byl navržen pro textilní kabely pro osvětlení 2x0,75 a 3x0,75 s maximálním průměrem 7 mm. Není vhodný pro kabely se širším průměrem a námořnická lana.

Download PDF

13 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka