https://www.creativecables.cz/1_creative-cables B-ABLB10LEUCDWPCLF-1

Svítidlo Posaluce MINI-UFO s oboustranným dřevěným diskem z kolekce Pemberley Pond s textilním kabelem, vypínačem a zástrčkou

Nový produkt

Dostupný

1 365,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

K vytvoření vhodných podmínek k oddechu a ponoření se do oblíbené knihy, by měl každý čtenářský koutek obsahovat dobrý zdroj světla. Na nočním stolku, na konferenčním stole nebo vedle pohovky v obývacím pokoji je Posaluce MINI UFO ideální lampa ke čtení, inspirovaná hesly knižních nadšenců!

Jednoduchý design bílého dřevěného svítidla Posaluce je obohacený oboustranným dřevěným diskem MINI UFO z kolekce Pemberly Pond. Každý model je ilustrovaný nezaměnitelným kaligrafickým stylem této známé ilustrátorské dvojice a obsahuje citáty známých spisovatelů, novinářů a myslitelů: od Jane Austenové po Fernanda Pessoa. Každý barevný disk MINI-UFO je oboustranný a ideální pro ty, kteří mají rádi změnu ve svém interiéru.

Svítidlo Posaluce MINI-UFO je dodávané se zástrčkou, vypínačem a 2 metry jutového kabelu. Je možné ho koupit už se žárovkou: pro tento model jsme připravili mléčnou žárovku G125 Globe Led. Pokud vám tato žárovka nevyhovuje, můžete si projít náš sortiment designových LED žárovek a vybrat si tu, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Dřevěná stolní lampa Poslauce s oboustranným dřevěným diskem MINI-UFO

Detaily svítidla Posaluce
Materiál: dřevo
Průměr základny:12 cm
Výška: 9.7 cm
Průměr střední části: 5 cm
Závit: E27 - Max 70 W
Certifikované CE
Barva vypínače a zástrčky: průhledná
IMQ certifikovaná dvoupólová zástrčka 2.5 A. Vyrobená v Itálii
2 x 0.75 Creative-Cables jutový kulatý textilní kabel RN06, certifikovaný HAR. Vyrobený v Itálii: 2 metry (150 cm od zástrčky po vypínač + 50 cm od vypínače po Posaluce), certifikovaný HAR. Vyrobený v Itálii

Detaily disku MINI-UFO
Materiál: topolové dřevo opracované a potištěné v Itálii.
Průměr: 12 cm
Průměr středového otvoru: 5 cm
Tloušťka: 3 mm

Světelný zdroj [BB-P04]: LED, čirá, G95, 7W, 640 Lm, 2700 K, E27, F, šířka 95mm, výška 140mm, stmívatelná

 
Parametry
MoodColorful, Natural
Typ produktuStolní lampa
MateriálDřevěná
ZávitE27
ŽárovkaAno, Ne
StmívatelnáAno
StínidloBez stínidla
Světelný rozsahPřímý
InteligentníNe
Úhel osvětlení360°
Barva světla2700°K
Lumen640 Lm
Počet světelných bodů1
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nabídka