https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BPAM24

Kovové klecové stínidlo Ghostbell s objímkou E27

Nový produkt

Dostupný

465,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Ghost Bell můžeme považovat za nejmenší z našich klecových stínidel zároveň však může být naše největší kovová objímka. Každopádně je to doplněk ideálně k použití jak v moderních, tak industriálních nebo vintage laděných interiérech.
Černé klecové stínidlo se dá zkombinovat s E27 objímkami různých kovových odstínů a vytvořit tak velmi zajímavý estetický kontrast. Stínidlo Ghost Bell může být použité jako součást závěsného svítidla, zároveň se dá připevnit na ohebný kloub nebo prodlužovací trubičku a vytvořit tak nástěnné svítidlo nebo netradiční stolní lampu.

Navrhněte si vlastní svítidlo do obývacího pokoje: z dostupných barev objímek si vyberte tu, která nejvíce vyhovuje vašemu interiéru a celé závěsné svítidlo dokončete výběrem Creative-Cables textilního kabelu a dalších komponentů a součástek.
A nezapomeňte na žárovku! Stínidlo Ghostbell má poměrně malý průměr, takže ho doporučujeme nakombinovat s dekorativní LED žárovkou ST64 Edison s ikonickým úzkým a prodlouženým tvarem.

Upozornění! Žárovka není součástí balení.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Kovový stínidlový rám GhostBell - specifikace:

Materiál: černý lakovaný kov.
Šířka: 125 mm.
Výška: 170 mm.
Průměr otvoru: 10 mm

Upozornění! Není vhodné pro žárovky s průměrem větším než 64 mm.

Válcová objímka E27 - technická specifikace:

Průměr: 42 mm.
Výška: 62 mm.
Průměr otvoru: 10 mm.
Materiál krytky: kov.

 
Parametry
ZávitE27
MateriálKov
Download PDF

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka