https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BPAM05

Kovová klec ve tvaru Diamant pro objímku E27

Nový produkt

Dostupný

620,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Jedno z našich nejvšestrannějších stínidel: s touto klecí ve tvaru Diamantu se při tvorbě svítidla můžete skutečně zabavit - dají se z ní vytvořit jedinečné závěsné lampy, stolní lampy s netradičným designem nebo nástěnná svítidla se silným charakterem. Současný vzhled a jednoduché linie tohoto stínidla vhodně doplní jakýkoli interiér bez ohledu na to, v jakém stylu je laděný.

Vytvořte si vlastní svítidlo do obývacího pokoje nebo kuchyně nebo nad barový pult případně do restaurace: stačí si vybrat z dostupných barebných provedení stínidel to, které vám nejvíce vyhovuje, k němu vybrat vhodný textilní kabel z naší nabídky a nakonec doplnit E27 objímkou s kroužky na upevnění stínidla (doporučujeme bakelitovou nebo barevnou kovovou).
A nezapomeňte na žárovku! Klecové stínidlo Diamant, s jeho geometrickými liniemi perfektně doplní glóbusová žárovka G95 s obloukovým nebo spirálovým vláknem.

Upozornění! Žárovka ani objímka nejsou součástí balení.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Kovový stínidlový rám ve tvaru Diamant - technická specifikace :

Materiál: lakovaný kov.
Závit: E27.
Šířka: 210 mm.
Výška: 200 mm.
Průměr otvoru: 40 mm.

Upozornění! Není vhodné pro žárovky s průměrem větším než 125 mm.

 
Parametry
ZávitE27
MateriálKov
Download PDF

8 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka