https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BCABLO

Úchyt Cablò, základ pro výrobu stínidla, recyklovaný plast

Nový produkt

Dostupný

165,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Cablò je originální držák pro stínidlo, který vymyslel Fabrizio Alessio, designér z Turína. Je vyrobeno z recyklovaného plastu a mezi závěsnými lampami je revoluční svou jednoduchostí a poměrem cena - výkon. Jak to dělá? Tím, že se promění ve stínidlo a nepotřebuje k tomu ani speciální objímku.

Výroba stínidla nikdy nebyla jednodušší. Vezměte si Cablò, otevřete ho (má dvě plastové části), pak vložte do určených míst (slotů) jakékoliv originální textilní kabely 2x0,75 nebo 3x0,75 od Creative-Cables, musí být aspoň 50 cm dlouhé. A uzavřete. Díky přítlačné kabelové svorce zabudované v očku jej budete moci připevnit na jakýkoli kabel přímo nad objímku.

Vyberte si své Cablò, které se dodává v černé nebo vícebarevné verzi a s lehkými stopami svého minulého života. Vytvořte si z něj plně přizpůsobitelnou lampu. Jak? Vložením kabelů různých kombinací získáte rozmanité tvary a pletence. A pokud vás to omrzí, můžete Cablò obměňovat, kolikrát chcete, a přizpůsobit jej tak každé místnosti (nebo každé náladě!). Skvělý komponent pro váš DIY projekt - stínidlo na míru. Pro stínítko zábavné a přátelské k vám i k životnímu prostředí!

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Technická specifikace úchytu Cablò:

  • Materiál: recyklovaný plast
  • Průměr: 10 cm

Upozornění: Kabely nejsou součástí balení. Cablò bylo navrženo pro originální textilní kabely Creative-Cables s kruhovým průřezem (from 0,75 mm) dlouhé alespoň 50 cm.

 
Parametry
MateriálTermoplastický
Download PDF

Příslušenství

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka