https://www.creativecables.cz/13_bebulbs BB-P02

LED žárovka E27 CRI 95 ST64 7W 2700K stmívatelná - P02

BB-P02

Nový produkt

Dostupný

325,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

"Porcelánová" LED žárovka se závitem E27, tvar ST64, porcelánová povrchová úprava, 7W, 2700K stmívatelná. Moderní a rafinovaný prvek osvětlení, který lze použít v různých prostředích, od obývacího pokoje po ložnici, od pracovny po kuchyň.

Vlastnosti

Žárovka P02 se díky závitu E27 lehce instaluje do stávajících svítidel, čím je zajištěno maximálně praktické použití. Má vysoký index podání barev (CRI) 95, co znamená, že barvy jsou v jejím světle vykresleny velmi přesně a přirozeně.

Povrchová úprava

Porcelánový efekt povrchu skla dodává LED žárovce E27 CRI 95 ST64 elegantní a rafinovaný vzhled, který oceníte, když chcete dodat styl nebo atmosféru svým prostorám. Přes její matné bílé sklo vyzařuje rovnoměrné rozptýlené světlo, je tak vhodná pro jakýkoliv moderní nebo klasický interiér.

Úspora energie

LED žárovka P02 potřebuje jen 7 wattů a to je výrazná úspora nákladů na energii v porovnání se staršími typy žárovek. K tomu se díky technologii přidává delší životnost, čím se snižuje potřeba časté výměny žárovek.

Barva a intenzita

Žárovka E27 CRI 95 ST64 má teplé bílé světlo o teplotě 2700K a vytváří tak teplé a přívětivé osvětlení. Žárovka je rovněž stmívatelná, to vám navíc umožňuje nastavit intenzitu světla podle vašich potřeb a preferencí. Funkce stmívání je užitečná především v ložnicích a všude tam, kde občas chceme jemné světlo.

Tvar

Tvar ST64 této LED žárovky je klasický a elegantní a zaručuje rovnoměrné světlo ideální pro vnitřní osvětlení.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Typ světelného zdroje: LED
Tvar: Edison ST64
Závit: E27
Průměr: 64 mm
Výška: 140 mm
Napětí: 220/240V
Výkon: 7W
Energetická třída: F
Barva světla: 2700 K
Světelný tok: 640 Lm
Stmívatelná: Ano

Stmívatelná s LED stmívačem IGBT.

Jak vybrat regulátor (stmívač): Je třeba vzít v úvahu minimální i maximální výkon. Pokud je regulovaný výkon mimo toto rozpětí, může dojít k blikání a/nebo poškození zařízení.

 
Parametry
RegulaceStmívatelná
ZávitE27
Průměr64 Ø
Typ žárovkyLED
Barva světla2700°K
Napětí220V, 240V
Watt7W
Energetický třídaF
TvarEdison, Edison
Úhel osvětlení360°
Lumen640 Lm
Barva sklaPorcelánový
BrandBebulbs
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka