https://www.creativecables.cz/1_creative-cables DL700304

LED žárovka Smoky - deformovaná - Glóbus G145, spirálové vlákno 5W E27 Stmívatelná 2000K

DL700304

Nový produkt

Dostupný

965,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Smoky, LED světelný zdroj Glóbus G140, je doplněný dlouhým spirálovým vláknem. Kombinuje v sobě klasické světlo a nové trendy v interiérovém designu. Díky originálnímu tvaru a tmavé povrchové úpravě se skvěle hodí do industriálního prostředí. Tmavá LED žárovka Glóbus je výsledkem uměleckého procesu "promáčknutí": každý kus je tak jedinečný!

LED vlákno umožňuje dosáhnout stejnou atmosféru a stejné kouzlo, jako žárovka s uhlíkovým vláknem, ale výhodou je mnohem nižší spotřeba energie, pouze 5W. Zvolili jsme pro Vás stmívatelný typ LED, abyste si mohli nastavením intenzity světla osvětlit prostředí podle Vašich potřeb.

UPOZORNĚNÍ: Pro správné zhasnutí LED žárovky je doporučujeme doplnit o specifický stmívač nebo nejnovější generaci univerzálních stmívačů, které najdete na našich webových stránkách.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Typ světelného zdroje: LED
Tvar: Glóbus
Závit: E27
Šířka: 140 mm
Výška: 185 mm
Napětí: 220/240 V
Výkon: 5W
Energetická třída: G
Barva světla: 2000 K
Svítivost: 150 Lm
Stmívatelná: Ano

Naše žárovky, které mají stejné vlákno, mohou být zapojené s jakýmkoliv typem stmívače (TRIAC, nebo IGBT), zatímco žárovky s obloukovým, nebo spirálovým vláknem doporučujeme stmívat pouze se stmívačem IGBT.

Náš tip při výběru stmívače: Kromě maximálního výkonu žárovky je potřebné zvážit také její minimální výkon, protože když je regulovaný výkon nižší, jako minimální stupeň, žárovka může "blikat", nebo se poškodit.

 
Parametry
RegulaceStmívatelná
ZávitE27
Průměr140 Ø
Typ žárovkyLED
Barva světla2000°K
Napětí220V, 240V
Watt5W
Energetický třídaB
TvarGlóbus, Glóbus
Úhel osvětlení360°
Lumen150 Lm
Barva sklaDýmová
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka