https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BIN1-APM2-5

Fermaluce Urban nastavitelné kovové nástěnné bodové svítidlo se stínidlem Tub-E14

personalizza Přizpůsobit

Nový produkt

Dostupný

1 330,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Fermaluce Urban vytvořené s použitím kovového stínidla Tub-E14 je jednoduché, ale efektní bodové svítidlo, které oceníte, pokud hledáte nástěnné svítidlo, které můžete nasměřovat kamkoliv potřebujete.
Stínidlo bodového svítidla E14 Fermaluce Urban je možné ohnout až o 90° a otočit o 315°, a tím osvětlit jakékoliv místo ve vašem interiéru, nebo nasvítit předměty, které chcete zvýraznit .

Nastavitelné bodové svítidlo představuje ideální řešení, když si chcete vytvořit vysněný čtecí koutek pro Váš industriální interiér!

Svítidlo je možné zakoupit samostatně bez žárovky, nebo s E14 LED

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Nástěnné svítidlo je složeno z:
- 120mm Ø kovový stropní baldachýn
- kovový ohebný kloub
- Objímka z termoplastu se závitem a kroužky pro stínidlo
- Tub-E14 kovové stínidlo - trubka s Ø 60mm
- Závit E14 Max 10W
CE certifikováno

Světelný zdroj: LED, R50, E14, 50 mm, 87 mm, 220/240V, 4W, Třída účinnosti: A++. 2700 K, 330 Lm, stmívatelná

Naše žárovky, s rovným vláknem, můžou být zapojené s jakýmkoliv typem stmívače (TRIA, nebo IGBT), zatím co žárovky s obloukovým, nebo spirálovým vláknem doporučujeme stmívat pouze se stmívačem IGBT.

Náš tip při výběru stmívače: Kromě maximálního výkonu žárovky je potřebné zvážit také její minimální výkon, protože když je regulovaný výkon nižší, jako minimální stupeň, žárovka může "blikat" a/nebo se poškodit.

 
Parametry
ZávitE14
MoodIndustrial
TrendUrban
StínidloAno
MateriálKov
Download PDF

Nabídka