https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BAPE2IDS1

Fermaluce EIVA s nastavitelnou spojkou a stínidlovým rámem Diamant

personalizza Přizpůsobit
EIVA

Nový produkt

Dostupný

2 570,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Fermaluce EIVA se stínidlem Diamant je vodotěsné nástěnné svítidlo určené pro ty, kteří nechtějí dělat kompromisy ohledně moderního vzhledu i pro své venkovní prostory. Základní linie stínidlového rámu Diamant odhalují objímku EIVA: první objímku pro žárovky s krytím IP65 na světě, která je schopná zcela bezpečně odolávat dešti a bouřím.

Lampa je vybavena nastavitelným kloubem, který umožňuje naklonění až o 90° a otáčení o 315°, což umožňuje nasměrovat světlo podle vašich potřeb. Díky krytí IP65 bude toto nástěnné svítidlo také perfektní pro osvětlení koupelny v naprostém bezpečí: dokonalé funkční osvětlení, které neohrožuje estetiku!

Nástěnnou lampu Fermaluce EIVA s klecí ve tvaru Diamant lze zakoupit bez žárovky nebo ji můžete objednat již se žárovkou, kterou jsme pro Vás vybrali - dekorativní průhlednou LED žárovku s krátkým vláknem Glóbus G95.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Nástěnná lampa obsahuje: <br/ > 1 měkký silikonový stropní baldachýn IP65 zvoleného povrchu: ø 125 mm, V 40 mm<br/ > 1 hladká objímka IP65 EIVA E27<br/ > 1 měkká silikonová krytka na objímku zvoleného povrchu: ø 60 mm, V 105 mm<br/ > Nastavitelná kovová spojka<br/ > Vyrobeno v Itálii.

Technická specifikace stínidlového rámu Diamant<br/ > Materiál: kov s povrchovou úpravou <br/ > Závit: E27<br/ > Šířka: 21 cm<br/ > Výška: 20 cm<br/ > Průměr otvoru: 4 cm<br/ > Není vhodné pro žárovky s průměrem větším než 125 mm.

Světelný zdroj [BB-E04]: LED, čirá, G95, 4W, 470 Lm, 2700 K, E27, E, šířka 95mm, výška 138mm

 
Parametry
MoodIndustrial
SystémEIVA
Stupeň ochranyIP65
MateriálKov
ZávitE27
ŽárovkaAno, Ne
StmívatelnáNe
StínidloSe stínidlem
Světelný rozsahRozptýlený
InteligentníNe
Úhel osvětlení360°
Barva světla2700°K
Lumen470 Lm
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nabídka