https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BPDECLF1

EIVA PASTEL - Závěsná lampa IP65 do exteriéru s textilním kabelem, barevným silikonovým baldachýnem a objímkou, voděodolná

personalizza Přizpůsobit
EIVA

Nový produkt

Dostupný

1 740,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Barevná závěsná lampa pro všechny, kteří chtějí dát svým vnějším prostorám nové světlo!

Hledáte řešení na osvětlení balkónu? Nebo byste chtěli zahradní lampu? Se závěsnými svítidly EIVA můžete konečně změnit vzhled svých vnějších prostor s bezpečnými produkty, které jsou voděodolné a vyrobené v Itálii.

Tato jednoduchá závěsná lampa, která se skládá z objímky a stropního baldachýnu EIVA: vysoce kvalitní komponenty s krytím IP65, odolné proti vodě a dešti, kompletně navržené a patentované společností Creative-Cables.
Měkká silikonová povrchová úprava a vhodný kabel jsou ideální k vytvoření barevného a moderního designu ve vašich vnějších prostorách, osvětlených pergolách, altáncích a ke stolování venku: vyberte si verzi, která nejlépe vyhovuje vašemu stylu!

Tento lustr je připravený k instalaci a můžete si ho koupit už se světelným zdrojem: vybrali jsme pro vás žárovku G125 LED s průhledným, zlatým, nebo smaragdovým sklem v závislosti na zvolené povrchové úpravě, nebo si můžete vybrat jakoukoliv žárovku z naší široké nabídky více než 200 LED světelných zdrojů.

Všechna svítidla Creative-Cables jsou projektovaná a sestavovaná v Itálii a jsou testovaná a certifikovaná CE podle nejpřísnějších platných předpisů nezávislými laboratořemi: další důvod, abyste si vybrali kvalitu výrobků Creative-Cables.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Závěsná lampa do exteriéru je složena z:
150 cm neoprenového kabelu 2x1,00 zvolené barvy do exteriéru IP65;
1 IP65 jemný silikonový baldachýn zvoleného povrchu do exteriéru;
1 EIVA E27 IP65 hladká objímka;
1 jemná silikonová krytka na objímku zvoleného povrchu.

Světelný zdroj / Světle zelený přiřazený ke každému povrchu:
Světle modrý povrch [BB-E05]: LED, čirá, G125, 4W, 470 Lm, 2700 K, E27, E, šířka 125mm, výška 178mm
Lososový / Hořčicový žlutý povrch [BB-C56]: LED, čirá, ST64, 4W, 250 Lm, 2700 K, E27, F, šířka 125mm, výška 178mm, stmívatelná

Vyrobena v Itálii.

 
Parametry
MoodColorful
SystémEIVA
Stupeň ochranyIP65
MateriálSilikonová
ZávitE27
ŽárovkaAno, Ne
StmívatelnáAno
StínidloBez stínidla
Světelný rozsahRozptýlený
InteligentníNe
Úhel osvětlení360°
Barva světla2700°K
Lumen470 Lm
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nabídka