https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BPAM09

Harbour - smaltované kovové stínidlo pro objímku E27, průměr 38 cm

Nový produkt

Dostupný

1 005,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Toto stínidlo Harbour ze smaltovaného kovu se závitem E27 je nápaditým řešením pro osvětlení vnitřních i venkovních prostor. Dostatečné otvory kolem objímky a průměr 38 cm nabízejí širší rozptyl světla pro výrazný vizuální dojem. Smaltovaná povrchová úprava zajišťuje snadno čistitelný povrch odolný vůči povětrnostním vlivům.

Moderní design dělá z tohoto stínidla univerzální výrobek, který se snadno kombinuje s různými dekory a vybavením. Díky jedinečnému spojení funkčnosti a stylu je tento osvětlovací doplněk ideální do kuchyní, obývacích pokojů a zahrad.

Nevíte, kterou žárovku k němu vybrat? Zkuste některou z našich LED žárovek s rovným nebo zakřiveným vláknem pro vintage vzhled dotažený do detailu.

Pozor: žárovka ani objímka NEJSOU součástí balení.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Kovové stínidlo Harbour E27. Technická specifikace:

Materiál: lakovaný kov
Závit: E27
Šířka: 380 mm
Výška: 200 mm
Průměr horního otvoru: 40 mm

 
Parametry
ZávitE27
MateriálKov
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka