https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BRLCAT3

Oválný dřevěný stropní baldachýn s 1 středovým a 2 bočními otvory pro světelné řetězy a Filé systém. Vyrobeno v Itálii.

Nový produkt

Dostupný

765,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Filé systém je řešení od Creative-Cables pro vytvoření unikátních stropních a nástěnných dekorací. Je to systém s využitím kabelů pro světelné řetězy v interiéru.

Tento oválný stropní baldachýn se 2 otvory můžete použít k vytvoření zajímavé světelné instalace, která se dá použít na obě strany od centrálního elektrického rozvodu. Díky středovému otvoru můžete k své instalaci přidat bodové polohovatelné nebo závěsné svítidlo, které doplníte samostatným světelným zdrojem nebo stínidlem podle vašeho vkusu.
Pokud si sladíte stropní baldachýn s ostatními komponenty Filé systému (nástěnnou svorkou, objímkou a koncovou svorkou), dokážete si sami vytvořit jedinečné osvětlení vašich interiérů.

Každý díl je vyrobený v Itálii z topolového dřeva. Přírodní dřevo je vděčný materiál pro vaše individuální nápady a potřeby. Malujte, nebo lakujte podle vašich originálních světelných instalací.

Zvolte si povrch, který nejlépe vyhovuje vašim potřebám: černý a bílý povrch vám umožní docílit minimalistického vzhledu, zatím co přírodní verze bude ideální pro seversky inspirované interiéry.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Oválný dřevěný baldachýn z přírodního dřeva pro světelné řetězy:
Vrchní otvor: 5 mm
Středový otvor: 10 mm
Hmoždinka a šroubky na ukotvení Ø 5 mm
Uchycení pro kabel

 
Parametry
Typ produktuStropní baldachýn
Počet otvorů1
Počet bočních otvorů2
TvarOvál
Rozměry110 mm
ProstředíInteriér
VypínačNe
MateriálDřevěná
StínidloBez stínidla
InteligentníNe
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka