https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BAPE2MDR7

Fermaluce EIVA pro stínidlo s ohnutou prodlužovací trubičkou, stropním baldachýnem a objímkou IP65, voděodolné

personalizza Přizpůsobit
EIVA

Nový produkt

Dostupný

1 655,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Fermaluce EIVA ELEGANT je nástěnné svítidlo pro stínidlo ze systému EIVA: kvalitní vodě odolné komponenty vyrobené v Itálii s krytím IP65, kompletně navržené a patentované společností Creative-Cables. Díky stupni krytí IP65 je Fermaluce EIVA ELEGANT pro stínítka perfektní jak na zahradu, tak na terasu nebo jako světlo do koupelny!

Nástěnné světlo je skvělé nejenom jako doplňkové funkční světlo, ale také pro vytvoření atmosféry, upevnění nad nebo vedle zrcadla. <br/ > Doplňte toto svítidlo o stínidlo, které se Vám líbí a dodejte Vaší vlastní lampě styl, který si přejete vytvořit.

Svítidlo Fermaluce EIVA ELEGANT pro stínidlo můžete zakoupit již se žárovkou: vybrali jsme pro vás průhlednou LED žárovku Edison ST64 nebo si můžete vybrat nějakou jinou LED z naší široké nabídky takovou, která bude nejlépe vyhovovat vašemu vkusu!

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Nástěnná lampa obsahuje: <br/ > 1 měkký silikonový stropní baldachýn IP65 zvoleného povrchu: ø 125 mm, V 40 mm<br/ > 1 objímka IP65 EIVA E27 s kroužky pro stínidlo<br/ > 140 mm kovová trubička ve tvaru L<br/ > Vyrobeno v Itálii.

Světelný zdroj [BB-T02]: LED, čirá, ST64, 7W, 806 Lm, 2700 K, E27, E, šířka 64mm, výška 140mm, stmívatelná

 
Parametry
MoodModern
SystémEIVA
Stupeň ochranyIP65
MateriálTermoplastický
ZávitE27
ŽárovkaAno, Ne
StmívatelnáAno
StínidloPro stínidlo
InteligentníNe
Úhel osvětlení360°
Barva světla2700°K
Lumen806 Lm
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Nabídka