https://www.creativecables.cz/1_creative-cables BPDEMDR3

EIVA ELEGANT závěsná lampa se stínidlem, 5m textilního kabelu, decentralizér, silikonový baldachýn a objímka, IP65 voděodolná

personalizza Přizpůsobit
EIVA

Nový produkt

Dostupný

3 040,00 Kč

Cena včetně recyklačního příspěvku.

- +

Hledáte venkovní osvětlení na verandu? Chcete ve vaší zahradě vytvořit příjemnou atmosféru pomocí osvětlení, které odráží váš osobitý styl? Hledáte osvětlení nad venkovní taneční parket? Díky světelnému systému EIVA můžete konečně změnit vzhled svých venkovních prostorů a spolehnout se na bezpečnost produktu vyrobeného v Itálii, který je zcela vodotěsný.

Tato závěsná lampa, doplněná o stínidlo, je vybavená silikonovou objímkou EIVA a stropním baldachýnem: velmi kvalitní komponenty s krytím IP65, odolné proti vodě a dešti. Všechny komponenty jsou navrženy a patentovány společností Creative-Cables.
Díky základným liniím a minimalistickému designu velkého stínidla ve tvaru LP desky vyrobeného z materiálu Dibond můžete vytvořit moderní styl v jakémkoliv prostředí. Vyberte si stínidlo, které nejlépe vyhovuje vašim potřebám: hliník pro nadšence průmyslového stylu, bílá a černá pro ty, kteří hledají jednobarevné provedení- s použitím buď lesklejší a nebo matnější strany - a nebo oboustranná měděná a mosazná varianta, která dodá vašemu venkovnímu prostoru retro vzhled.

Stropní baldachýn můžete namontovat na stěnu nebo na strop, to umožňuje využít již existující elektrické přípojky, zatím co díky decentralizéru se můžete rozhodnout, kam lampu umístíte. Tak si přenesete osvětlení přesně tam, kde potřebujete.

Tato závěsná lampa je kompletně sestavená a připravená k instalaci. Můžete si ji koupit společně se světelným zdrojem: vybrali jsme pro vás průhlednou LED s dlouhým vláknem G125. Pokud hledáte zdroj světla v jiném stylu, můžete si vybrat z naší široké nabídky více jak 200 druhů žárovek.

Všechna svítidla Creative-Cables jsou projektovaná a sestavená v Itálii a jsou testovaná a certifikovaná CE podle nejpřísnějších platných předpisů nezávislými laboratořemi: další důvod, abyste si vybrali kvalitu výrobků Creative-Cables.

Více informací

  • Více informací
  • Parametry
  • Stáhnout montážní návod
  • Download PDF
  • Policy

    • Name: 14denní pravidla pro vrácení zboží
    • Description Pokud se rozhodnete, že si produkty zakoupené na našich webových stránkách neponecháte, můžete využít tzv. "právo na odstoupení od smlouvy". Od okamžiku, kdy jste je obdrželi, máte 14 dní na vrácení celé objednávky nebo její části. Výrobky musí být vráceny nepoškozené, v nepoškozeném stavu a v původním obalu. Právo na odstoupení od smlouvy se nevztahuje na výrobky vyrobené na míru nebo na výrobky zjevně upravené na míru, včetně výrobků vyrobených pomocí konfigurátoru.
    • Klikněte sem pro více informací

 
Více informací

Závěsná lampa do exteriéru se skládá z:
500 cm neoprénového kabelu 2x1,00 zvolené barvy do exteriéru IP65
1x IP65 jemný silikonový baldachýn zvoleného povrchu do exteriéru
1x EIVA E27 IP65 objímka se závitem a s kroužky pro stínidlo
1x jemná silikonová krytka na objímku zvoleného povrchu
1x decentralizér s montážní soupravou na stěnu / strop
1x Dibond® stínidlo ve tvaru LP desky zvolené povrchové úpravy o průměru 400 mm a výšce 3 mm

Světelný zdroj [BB-E05]: LED, čirá, G125, 4W, 470 Lm, 2700 K, E27, E, šířka 125mm, výška 178mm

Vyrobená v Itálii.

 
Parametry
MoodModern, Minimal
SystémEIVA
Stupeň ochranyIP65
MateriálDibond
ZávitE27
ŽárovkaAno, Ne
StmívatelnáAno
StínidloSe stínidlem
Světelný rozsahRozptýlený
InteligentníNe
Úhel osvětlení180°
Barva světla2700°K
Lumen470 Lm
Download PDF

30 dalších produktů ve stejné kategorii:

Zákazníci, kteří si koupili tento produkt, koupili také:

Nabídka