Kovové a matné....

Na základě mnoha podnětů od zákazníků a s cílem rozšířit vám možnosti výroby vlastních svítidel, jsme naši nabídku matných kovových komponentů doplnili o další "kovové" barvy. K základní bílé a černé jsou od teď v naší nabídce dostupné kovové komponenty i v matné měděné, mosazné a chromové barvě. Matného, anglicky "brushed", efektu jsme dosáhli procesem galvanizace a na kovových komponentech to vypadá opravdu jedinečně. V matném provedení jsou k dispozici následující kovové produkty:

Válcové kovové stropní baldachýny představují jeden z nejzákladnějších a nejpotřebnějších komponentů používaných při výrobě svítidel. Naše baldachýny mají průměr 120 mm a jsou dostupné v provedení s 1 až 7 otvory, případně s bočními otvory. Jsou dodávané spolu s kabelovými průchodkami, které mohou být kuželové plastové nebo válcové kovové.

Kovové válcové objímky jsou určené především pro svítidla bez stínidla a dávají vám prostor k obohacení svítidla originální žárovkou. Skládají se z vnější kovové objímky s výškou 62 mm, E27 objímky z termoplastu a kabelové průchodky. Kabelové průchodky si můžete vybrat buď kuželové plastové a nebo kovové válcové ve třech délkách.

Kabelové průchodky představují při výrobě svítidel velmi důležitou součástku. S její pomocí se napájecí kabel fixuje k baldachýnu a přenáší na něj celou váhu svítidla. Stejně tak se s její pomocí upevňuje objímka ke kabelu, aby celá váha objímky, žárovky a případného stínidla nebyla jen na napájecích konektorech objímky. Kabelové průchodky jsou k dispozici ve 3 délkách: 17 mm, 70 mm a 150 mm.

Prodlužovací trubičky primárně slouží k prodloužení vzdálenosti mezi baldachýnem a objímkou svítidla. V podstatě se jedná o kovovou trubičku, která má na obou koncích vnitřní závit M10, na který je možné pomocí dutých závitových šroubů připevnit potřebnou součástku, většinou baldachýn nebo objímku. V současnosti máme k dispozici rovné a ohnuté prodlužovací trubičky. Rovné trubičky jsou dostupné v 6 délkách, od 50 do 300 mm.

Tub-E14  je válcové bodové stínidlo pro žárovky E14, které umožňuje vytvořit jednoduché a esteticky velmi hodnotné bodové svítidlo. Jedná se o kovový váleček připevněný k objímce, který má neprůhledné stěny a směřuje světlo žárovky kolmo dolů přesně na místo, na které potřebujete. Více informací o stínidle najdete  na tomto odkazu.

Vloženo na 2020-04-19 Nové produkty

Nabídka