Kožená svítidla

Představujeme vám naši Creative-Cables kolekci kožených komponentů a hotových svítidel. Základními prvky jsou E27 objímka a stropní baldachýn, vyrobené ze dřeva a potažené kůží ve třech barevných provedeních - černé, hnědé a bordó. Oba komponenty jsou vyrobeny v Itálii z kvalitních materiálů poctivou řemeslnou prací.
Objímka se skládá z dřevěného korpusu potaženého kůží, hladké E27 objímky z termoplastu a kabelové průchodky, která může být buď kuželová z průhledného plastu nebo kovová válcová. Baldachýn , podobně jako objímka, je vyroben z dřevěného korpusu obaleného kůží, který se ke stropu montuje pomocí přiložené kovové konzoly.
Ze stropního baldachýnu a objímky je možné vytvářet různá zajímavá svítidla s jedinečným stylem a charakterem. Jediné, co si potřebujete vybrat, je vhodný textilní kabel.
Máme však pro vás i několik hotových svítidel.
Jednoduché závěsné svítidlo, které se skládá z koženého baldachýnu, objímky a 1,7 m textilního elektrického kabelu, Kožené svítidlo Fermalucejednoduché bodové svítidlo určené na stěnu, nebo na strop a Kožené svítidlo Posaluce, jednoduché a velmi elegantní kožené svítidlo na stůl.

Vloženo na 2020-04-19 Nové produkty

Nabídka