Stínidla TUB-E14

TUB-E14

Tub-E14 je válcové bodové stínidlo pro žárovky E14, které umožňuje vytvořit jednoduché a esteticky hodnotné  bodové svítidlo. Ve své podstatě se jedná o kovový váleček připevněný k objímce, který má neprůhledné stěny a směruje světlo žárovky kolmo dolů, přesně na místo, kam ho namíříte.
Skládá se z kovového válečku o průměru 60 mm a výšce 153 mm, E14 objímky z termoplastu se závitem a s kroužky na upevnění stínidla a kabelové průchodky. Je dostupný v pěti matných barvách: bílé, černé, měděné, mosazné a chromové. 
Toto stínidlo bylo navrženo s cílem umožnit zákazníkům sestavení vlastního bodového svítidla. S použitím textilního elektrického kabelu je možné spustit ho ze stropu a vytvořit tak designové závěsné bodové svítidlo s jednoduchými liniemi. Nástěnné bodové svítidlo zase jednoduše vytvoříte zkombinováním se stropním baldachýnem a s jednou z našich prodlužovacích trubiček.

Hotová svítidla

Pokud dáváte přednost hotovému bodovému svítidlu, připravili jsme pro vás kolekci bodových svítidel se stínidlem TUB-E14. Jedná se o závěsná bodová svítidla, nástěnná bodová svítidla Fermaluce s kloubem k namíření světla a nástěnné bodové svítidlo se stínidlem na zahnuté prodlužovací trubičče ve všech dostupných barevných provedeních.

Vloženo na 2020-04-18 Nové produkty

Nabídka