Filé Systém

Klasické světelné řetězy od Creative-Cables představují praktické a stylové řešeni osvětleni interiéru. My jsme se však rozhodli zajít ještě dál a otevřít větší prostor pro fantazii v průběhu instalace svítidel v interiéru a posunout hranice jejich estetiky. A tak vznikl systém Filé.

Systém Filé funguje na principu světelného řetězu a skládá se ze 4 jednoduchých součástek: 
dřevěného baldachýnu s jedním bočním otvorem
objímky se závitem E27
dřevěné nástěnné vodící svorky
Dřevěné koncové kabelové svorky
A samozřejmě textilního kabelu pro světelné řetězy podle vlastního výběru.

Kruhy, zákruty, vlnovky, cik-caky...

Filé systém je určený pro ty, kteří hledají moderní a nevšední řešení osvětleni interiéru. Vodicím prvkem celého systému jsou elektrické kabely pro světelné řetězyDíky jejich ohebnosti se můžete hrát s tvary a vytvářet na stěnách nebo stropě různé kruhy, zákruty, vlnovky nebo cik-caky. Je tak ideální do obytných ale i veřejných prostor

Každá instalace bude jedinečná

Za materiál jednotlivých komponentů jsme zvolili dřevo, jako společný prvek různých trendů interiérového dizajnu. Zároveň jsme ho ponechali v přirozené, nebarvené podobě aby ho bylo možné natřít případně impregnovat podle aktuální potřeby: díky tomu bude každá instalace s použitím systému Filé absolutně jedinečná.

Předpřipravené sety

Aj z vlastních zkušeností víme, že kreativitě třeba někdy trošku pomoct. Připravili jsme proto 2 sety systému Filé, které obsahují všechny potřebné komponenty a jsou ihned určené k montáži:
1. Cik-cak sestava - kratší sestava pro 2 žárovky určená pro menší stylové instalace 
2. Priama sestava - delší sestava pro 3 žárovky určená napr. do chodby nebo haly

Vloženo na 2019-11-13 Nové produkty

Nabídka