Příslušenství pro skutečné Osvícence

Nyní jsme mysleli na ty, kteří rádi tvoří vlastní lampy a nemůžou se dočkat trochy experimentování. Vytaste své šroubováky!

Fanoušci kolejnic?
Elektrifikované kolejnice jsou minimalistickým a elegantním řešení osvětlení: s tímto vícenásobným adaptérem je můžete obohatit závěsnými prvky vyrobenými z našich textilních kabelů. Malé tlačítko umožňuje vybrat až tři různé fázové obvody.

Průchodky pro každého
Rozšířili jsme naši nabídku (1,7cm) o další dvě velikosti 7cm a 15cm v šesti povrchových úpravách, kterými můžete doplnit stropní baldachýny a objímky. Díky mimořádnému vizuálnímu efektu mohou zvýraznit jakoukoli závěsnou lampu. Naše hotové výrobky jsme taky doplnili těmito novými kabelovými průchodkami o velikosti 7 a 15 cm.

Prodlužovací trubičky
Dostupné v 6 velikostech a 6 povrchových úpravách, čímž si můžete vaše stropní a stolní lampy kreativně přizpůsobit. V blízkosti baldachýnu nebo objímky přidávají kovový dotek k závěsnému svítidlu, použitím u Posaluce, získáte velmi štíhlou stojatou lampu.

Taky ohnuté!
Dostupné v 6 povrchových úpravách, změní vzhled vaší nástěnné lampy: můžou zvětšit velikost Posaluce, nasměrovat objímku a proměnit ji na skutečnou lucernu. Přidejte textilní stínidlo a získejte tak klasičtější vzhled!

Vloženo na 2018-10-19 Nové produkty

Nabídka