Magnetico®

Řada Magnetico® je založená na jednoduché, ale geniální myšlence: jelikož domácí prostředí jsou bohatá na kovové povrchy, pojďme je využít a umístit na ně lampy pomocí magnetu, posouvat a směrovat světlo podle potřeby a chuti bez nutnosti vrtání do stěny!

Magnetico®-Plug
Magnetická objímka, která má schopnost přilnout k jakémukoliv rovnému kovovému povrchu, bez ohledu na to, zda je svislý, nebo vodorovný! Magnetico®-Plug je dostupná v 9 různých úpravách a je doplněna barevným kabelem o délce 3m, vypínačem, dvoupólovou zástrčkou a objímkou s paticí E27.

Magnetico®-Shelf
Polička, dostupná v 6 barvách, pro upevnění do stěny, kterou můžete zkombinovat s Magnetico®-Plug. Magnetico®-Shelf je sice tenká, ale je to polička ve všech ohledech: můžete na ní položit knihu, brýle, telefon a vytvořit tak velice originální noční stolek. Díky ohybu můžete nasměrovat světlo tam, kde jej potřebujete.

Magnetico®-Base
Malá kovová podložka, dostupná v 9 různých úpravách, kterou můžete spojit s Magnetico®-Plug a vytvořit tak pohyblivou stolní lampu. Je ideální jako přenosné a nastavitelné světlo pro čtení nebo práci na počítači, ale také může osvětlovat konferenční stolek nebo knihovnu.

Magnetico®-Pendel
Nastavitelná závěsná lampa: magnetickou objímku můžete otočit na kovové kuličce a tak nasměrovat světlo kamkoli si přejete. Magnetico®-Pendel je dostupná v 9 různých úpravách jako připravená sada, která obsahuje také kabel o délce 1,5 metru.

Vloženo na 2018-10-03 Nové produkty

Nabídka