Objevte nejnovější světelné zdroje Creative-Cables!

fermaluce_novembre
V Creative-Cables Připraveno k použití katalogu produktů, Fermaluce staly se četnými, lišící se tvarem, barvou a materiály. Každý model našich stěnových nebo stropních světel reaguje na přesnou potřebu a dnes přidáváme čtyři nové modely: Už jste našli Fermaluce, která je pro vás to pravé?
Kovové Fermalucejsou obnovovány novými verzemi se závitovou objímkou. Nyní můžete na objímku nainstalovat jakékoliv E27stínidlo, vytvářet stropní nebo nástěnné osvětlení se svým oblíbeným stínidlem nebo si vybírat jeden z mnoha na našich stránkách!
Dokonce Fermaluce Natural, model z přírodního dřeva se silnou skandinávskou inspirací, získá novou otočnou objímku a stává se Fermaluce Natural 90 °. Přesměrováním světelného paprsku můžete vytvořit fascinující a elegantní osvětlení stěn

Samozřejmě, že by neměla chybět verze se závitovou objímkou Fermaluce Classic 90 °, stylový porcelánový světelný bod Creative-Cables. K dispozici v bílé a černé barvě, Fermaluce Classic 90 ° se závitovou objímkou je ideální pro lehká místa ve vintage stylu.
Vloženo na 2018-03-23 od Nové produkty

Nabídka