Vytvořte si lampu na míru!

slider blog 1
Welcome to Creative-Cables!
Jako elegantní a tradiční krejčovská prodejna, naším cílem bylo vždy poskytnout vám všechny tšanci vytvořit si vlastní šaty ... ehm, vlastní lampu na míru, abychom splnili přesné požadavky a váš vkus.

Stejně jako krejčí může počítat s desítkami látek, s různými materiály a barvami a celou řadou knoflíků a technik, Creative-Cables vytvořilo více než 150 modelů kabelových textilií a vybraných stovek doplňků, které vám pomohou vybrat každou část vaší tvorby světla a uvědomit si ji přesně tak, jak jste si to představovali. Chtěli byste vědět, jak to udělat, ale nevíte, kde začít? Doprovoďte vás.
Všechno začíná textilním kabelem, samozřejmě!
Vyrobeno striktně v Itálii v našich továrnách naše kabely pokryté tkaninou vyhovují všem nejpřísnějším bezpečnostním předpisům. sekci textilních kabelů najdete všechny naše kabely, dělené barvou, vzorem, materiálem nebo použitím. Kromě barevného provedení můžete vybrat z kulatých nebo zkroucených kabelů, bavlny nebo umělého hedvábí, juty a kovu a stále si můžete vybrat mezi osvětlením kabelů s nebo bez uzemňovacího drátu, kabelů LAN a kabelů s velkým průměrem, a dokonce i nového zařízení Creative- Tube - exkluzivní novinka od Creative-Cables. Máte nějaké pochybnosti o tom, který kabel je pro vás nebo jak používat uzemněný kabel nebo Creative-Tube? Žádný problém: kontaktováním našeho zákaznického servisu prostřednictvím chatu, e-mailu nebo telefonu vám rádi poskytneme všechny odpovědi, které hledáte!

Našli jste ideální kabel, je čas na výběr správné komponenty pro vaše lampy. V sekci doplňků najdete vše, co potřebujete k vytvoření vašeho výtvoru. Klouzání mezi nabídkami je snadné najít stropné baldachýny, objímky a stínidla, vše v široké škále tvarů, materiálů a barev, ale v této části najdete také doplňky "menší", ale nepostradatelné, jako jsou spínače, kabelové svorky a příslušenství pro upevnění kabeluke stěnám a stropům. Opět, pokud něco nenajdete, kontaktujte nás: jsme zde, abychom vám pomohli.
Pokud Udělej si sám není vaším šálkem čaje, ale nemůžete odolat předmětům Creative-Cables Sekce připraveno k použití je to pro vás! Najdete zde a široký sortiment výrobků, který již obsahuje všechny kabely a komponenty potřebné pro montáž: stačí je vytáhnout z krabice a zapnout světlo!
Mezi našimi Připraveni k použití, najdete spoustu závěs lampy stejně jako fascinující Spider, Creative Cables ", závěsné lampy s více otvory. Provedli jsme naše pozastavení výběrem konkrétních kombinací mezi kabely a komponentami vybranými našimi členy tvůrčího týmu a našimi zákazníky, ale pokud nenajdete ten, který se vám líbí, napište nám: a my jej můžeme vyrobit pro vás!
Je-li váš strop příliš nízký pro zavěšení, doporučujeme vám podívat sesbírka svítidel Fermaluce. Vyrobeno z jednoduchého kovu, dřeva nebo porcelánu, s nebo bez stínidla a také s nastavitelnými obytnými věžemi: ať už je vaše potřeba, je tu Fermaluce, která vás čeká.

Žádná lampa by však nebyla úplná bez pevného světelného zdroje. Vsekci žárovky najdete všechny modely, které Creative-Cables vybrala pro vás, abyste dokončili své výtvory. Najděte perfektní žárovku procházením kategorií: technologie, tvar, montáž a schopnost stmívání. Všechny aspekty lze vylepšit pomocí nástroje filtru žárovek
Vždy nás překvapuje použití kabelů Creative-Cables od našich zákazníků, ale pak nejsme jiní!Spolu s italským pražským ateliérem jsme vytvořili nádherné náramky a náhrdelníky, které najdete v sekci dárkové balení . Vzácná myšlenka pro každého, koho milujete, nebo ... pro sebe!
Pokud se nemůžete rozhodnout, který dárek je vhodný, můžetei, nechat šťastného příjemce vybrat samotného s dárkovou kartou Creative-Cables k dispozici ve 4 různých hodnotách a až do 200 € - je to perfektní řešení pro úspěšný dárek!

Pokračování našeho malého turné, přiedeme na sekci barevných kabelů. V tomto menu naleznete všechny barvy našich kabelů a vyberete si svůj oblíbený přístup k celému katalogu výrobků vyrobených s tímto konkrétním modelem.Myslíte si, že ten oranžový kabel by byl dokonalý ve vaší kuchyni, ale nemůžete najít všechny lampy, které jsou s ním použity? Klikněte na barvu a my uděláme práci za vás! Snadné, že?
Nakonec přijdeme our Blog, pravý úsek prohloubení znalostí s našimi produkty! In the Nové produkty kdykoli uvedeme nový výrobek, najdete příspěvek, který je podrobně popisuje, zatímco vNávodul kategorie, šikovné textové a fotografické průvodky budou účinně vysvětlovat, jak nainstalovat a používat velké množství položek Creative-Cables! Chtěli byste vidět tutoriál na konkrétní komponentě, která ještě není přítomna? Napište nám: rádi to uděláme!
Konečně, Buďte kreativní! Sbírka nejlepších výtvorů od našich zákazníků pomocí komponent Creative-Cables.Pokud hledáte inspiraci pro osvětlení vašeho domu, procházejte příspěvky v této části: jsme si jisti, že najdete správný nápad! Je zřejmé, že po dokončení vaší lampy pošlete nám své HD fotky na info@creative-cables.com - Pokud je vybrána pro náš blog, můžete získat slevu 25 €!

V sekci Creative-Cables najdete všechny informace o naší společnosti,naše zásady a můžete dokonce lépe poznat, když vidíme, kdo jsme uvnitř společnosti: zvědaví objevovat tváře a jména těch, kteří odpovídají vašim e-mailům, kteří vytvářejí produkty a kteří je shromažďují?

Doufáme, že jsme byli jasní a důkladní při vysvětlování všech možností, které vám naše stránky nabízí, a poskytují vám sílu, aby vaše svítidla byla jedinečná a téměř šitá na míru.Pokud však máte pochybnosti, pozvánka je vždy otevřená, kontaktujte nás prostřednictvím info.cz@creative-cables.it, nebo nás můžete kontaktovat na čísle +420 776 397 472 nebo si přímo s námi popovídat přímo na webu!
Vloženo na 2018-03-23 od

Nabídka