Buďte kreativní - Casa Vittoria od MakeYourHome

casa vittoria 1
Roberta Borrelli je mladá architektka zaměřená na design interiérů. To ji vedlo k vytvoření svého blogu,Vytvořte si domov, v roce 2012, věnovanému interiéru. Roberta ve svých příspěvcích nejen popisuje pracovní místa a trendy, ale také vypráví skutečné "designové příběhy".

Ve svém posledním příběhu Roberta pracuje na projektu zdobení interiéru v Casa Vittoria, krásném rekreačním domě v Agropoli v provincii Salerno. Konečný výsledek se skládá ze čtyř oddělených pokojů, z nichž každý je pojmenován po jednom větru a je navržen podle Robertyho vkusu a stylu, čímž upřednostňuje minimalismus a jednoduché linie, a to vše s ohledem na rozpočet.
Konečný výsledek je jednoduchý, elegantní a krásný. Je to určitě minimalistická, ale také inspirovaná mořem, jemnými barvami a jemně vybíranými detaily. To znamená spoustu prostoru pro bílé a odstíny modré, doplněné přírodními tóny dřevěného nábytku a doplňků. A uprostřed námořního prostředí Casa Vittoria se naše námořní akordy vejdou přímo do ní, a to zejména v kombinaci s přírodními dřevěnými stropními baldachýny a objímkami.

Více informací o Casa Vittoria najdete Facebook, Chtěli bychom vás srdečně pozvat na návštěvu krásného blogu Roberty Borrelli,www.makeyourhome.net.


Vloženo na 2018-03-23 od Buďte kreativní!

Nabídka